Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 20 januari 2014
Binnenland dames 2 wint ook 2e wedstrijd (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Na de fraaie winst vorige week op BS Leiden stond zaterdag de tweede wedstrijd in de winnaars poule op het programma voor de Binnenland dames.  Tegenstander was het altijd moeilijk bespeelbare HBV Jumpers.  Met slechts 7 fitte speelsters werd afgereisd naar Den Haag.

De wedstrijd begon een half uur later dan het geplande tijdstip maar dat was geen probleem voor de Barendrechters die scherp begonnen aan deze wedstrijd. Na 4 minuten stond er 0-11 op het bord. Vervolgens gingen de Binnenlanders slordiger spelen. Open kansen werden gemist en veel onnodig balverlies was het gevolg. Ook verdedigend lieten de gasten de teugels vieren. Daar maakte Jumpers dankbaar gebruik van.  En aan het eind van kwart een was de voorsprong nog maar 6 punten 9-15.

Tussen de periodes in werd duidelijk gemaakt dat er weer een tandje bij moest en dat je niet op halve kracht kon winnen. Ook werden er andere afspraken gemaakt voor de aanval en de verdediging. Dit had duidelijk effect en Binnenland liep binnen 5 minuten weer uit naar een comfortabele voorsprong, 15-27. Toch zat er een gemakzucht in het spel van Binnenland dat in de eerste helft al 14 balverlies en een dramatisch schotpercentage liet noteren. Bij rust stond het ondanks dat wel voor met 19-33.

Na rust maakte Binnenland direct duidelijk dat het de betere ploeg was. Minder balverlies en een beter schotpercentage was het gevolg. De Barendrechters liepen direct uit naar een voorsprong van  20 punten. De thuisploeg kon Binnenland maar moeilijk afstoppen en begonnen steeds harder te spelen. Helaas traden de scheidsrechters hier niet tegen op. Hierdoor werd de wedstrijd steeds minder leuk en was het zaak om zonder kleerscheuren het einde te halen. Na drie kwarten was de stand 33-57 en was de wedstrijd gespeeld.

Het vierde kwart liet een zelfde beeld zien als het derde kwart. Binnenland was veel beter en Jumpers mocht aan armen blijven trekken zonder dat daar voor afgefloten werd. Gelukkig lieten de Binnenland dames zich niet van haar stuk brengen en eindigde de wedstrijd dik verdiend met 40-71.

Zaterdag  25 januari 2014 staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Op het vroege tijdstip van 11:15 uur staat de topper tegen Lokomotief op het programma. Lokomotief is een jong team met op alle posities zeer goede speelsters. Het is een team dat heel goed samenspeelt in de aanval en een sterke verdediging heeft. Binnenland en  Lokomotief  zijn de twee ploegen die nog niet verloren hebben in 2014 dus dit beloofd een zeer spannende wedstrijd te worden met als inzet de koppositie in de winnaars poule.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.