Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 26 januari 2014
Aarnoudse/Binnenland met moeite langs Hoppers (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na het verlies vorige week in Groningen, was Aarnoudse/Binnenland gebrand op een zege in de thuiswedstrijd tegen Hoppers. De ploeg uit Hoorn maakt een teleurstellend seizoen door, maar beschikt wel over een aantal zeer sterke spelers. Bij de thuisploeg ontbreekt de zieke Yasalde, die wordt vervangen door Marvin van der Houwen. Wouter is weer terug na zijn blessure.

Nadat Sander de score heeft geopend, is het Hoppers speler Freek Hummel die de wedstrijd volledig domineert. Hummel schiet de ene na de andere driepunter binnen en bij de thuisploeg lijkt niemand in staat om hem af te stoppen. Aanvallend kan Aarnoudse/Binnenland redelijk in het spoor blijven en daarmee kan het de achterstand beperkt houden: 10-12. Na een 7-0 run lijkt de thuisploeg  de wedstrijd in handen te nemen, maar als de driepunters van Hoppers weer vallen, nemen de bezoekers de leiding in de wedstrijd weer over. Eindstand eerste kwart: 20-24.

In het tweede kwart schiet Hummel zijn vierde driepunter van de wedstrijd binnen en kijkt Aarnoudse/Binnenland tegen een 20-27 achterstand aan. Via een aantal scores van Kevin en een driepunter van Sander komt de thuisploeg weer terug tot 27-29. Nadat Wouter zijn ploeg op gelijke hoogte met de Hoppers heeft gebracht, kunnen de bezoekers vooral dankzij Hummel (21 punten in de eerste helft!) weer uitlopen naar 31-36. Vlak voor rust kan Aarnoudse/Binnenland de opgelopen achterstand weer enigszins goed maken via driepunters van Marvin en Raven. Ruststand 39-42.

Na de rust is het duidelijk dat Aarnoudse/Binnenland zijn zaakjes verdedigend beter op orde heeft. Ook begint de zoneaanval steeds beter te lopen en zijn het vooral Sander en Kevin die de juiste openingen weten te vinden. In de vierde minuut van dit kwart weet de thuisploeg na lange tijd weer op voorsprong te komen: 47-46. Bij de bezoekers begint Dario Carvalho zich steeds meer met de score te bemoeien, mede daardoor kan Hoppers de leiding weer overnemen: 50-54. Een aantal scores van Sjoerd houden de thuisploeg dicht bij de taaie opponent uit Hoorn: 56-57. Eindstand derde kwart 56-59.

In het laatste kwart opent Marvin de score en na een verdedigende stop schiet Floris een driepunter binnen. Na een score van Wouter is de stand plotseling: 63-59. Als Hoppers scoort, kan Aarnoudse/Binnenland vervolgens verder uitlopen door twee scores van Sander: 67-61. Verdedigend heeft de thuisploeg de touwtjes nu weer volledig in handen. Er wordt vrijwel geen enkele veldscore meer weggeven. Aanvallend heeft de thuisploeg weinig moeite met de zoneverdediging en zodoende lijkt de wedstrijd redelijk onder controle. Met nog twee minuten te spelen is de stand 71-63. Als Hummel weer een driepunter raak schiet, zijn eerste van de tweede helft, moet de thuisploeg nog oppassen dat Hoppers weer terugkomt. Een miraculeuze driepunter van Martijn bepaalt de eindstand op 76-66.

Na afloop wordt afscheid genomen van Floris, die voor zijn studie vertrekt naar het buitenland.

Volgende week gaat Aarnoudse/Binnenland op bezoek bij Almonte in Eindhoven.

Scores: Sander 19 (9 rebounds, 11 assists), Kevin 13 (6 assists), Sjoerd 10 (9 rebounds), Marvin 9, Raven 7, Martijn 7, Floris 6, Wouter 4, Dennis 2, Niels 2.


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.