Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 27 januari 2014
Binnenland Dames 2 wint van concurrent (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag  25 januari 2014 stond er een topper op het programma voor de dames van Binnenland.  Op het vroege tijdstip van 11:15 uur kwam Lokomotief op bezoek in sporthal de Driesprong. Lokomotief is een jong team met op alle posities zeer goede speelsters. Het is een team dat heel goed samenspeelt in de aanval en een sterke verdediging heeft. Binnenland en Lokomotief  waren tot zaterdag  de twee ploegen die nog niet verloren hadden in 2014 en dus werd gestreden om de koppositie.  

Binnenland begon goed aan de wedstrijd en na 1 minuut bij een stand van 5-0 vluchtte de coach van Lokomotief in een time-out. Na deze time-out ging Lokomotief fanatieker spelen en kwam het knap terug in de wedstrijd: 5-5. Een spannende paar minuten volgden met een wedstrijd die gelijk op ging. Binnenland liet zich meegaan in het snelle en harde spel van Lokomotief en speelde deze fase van de wedstrijd zeer rommelig. De Barendrechters kwamen zelfs op achterstand na 9-12 na 7 minuten.  Een kleine aanpassing in de aanval en goed rebounden brachten de Binnenlanders weer de gewenste voorsprong van 17-12 aan het eind van het eerste kwart.

Het tweede kwart liet het zelfde wedstrijdbeeld zien. Binnenland speelde onrustig en Lokomotief vocht voor elke bal. Beide teams wisselden constant door en het ging op en neer met de scores.  Binnenland liep een paar punten uit tot 8 punten verschil maar Lokomotief kwam steeds weer terug in de wedstrijd. Ondanks dat Binnenland veel balverlies had en het een laag schotpercentage liet noteren stond het bij rust nog steeds op voorsprong 32-26.

In de rust benadrukte coach Ron den Hoedt dat er rust moest komen in de aanval en dat er verdedigend en in de rebound een paar stappen harder gelopen moest worden.  Dit pakten de dames van Binnenland dan ook heel goed op. Lokomotief kon geen gaten meer vinden in de verdediging van Binnenland en Barendrechters speelden met overleg in de aanval en kon hierdoor veel vrije scores maken. Lokomotief scoorde in dit kwart niet vanuit het veld. Slechts 3 punten uit vrije worpen lieten de gasten noteren terwijl Binnenland er 20 maakten.  Hierdoor leek de wedstrijd beslist bij een stand van 52-29.

Binnenland geloofde er wel in en liet de teugels weer wat losser. Aanvallend was het weer rommelig terwijl de verdediging geheel open lag. Lokomotief maakte hier dankbaar gebruik van en kwam na 5 minuten in het vierde kwart terug in de wedstrijd 54-41.  Binnenland schakelde weer om. Ging strak verdedigen en liet heel mooie aanvallen zien.  Binnen 2 minuten maakte het aan alle illusies van Lokomotief een einde en liep het uit naar 68-41. Toen vonden de Barendrechtse dames het wel prima en kon Lokomotief nog een paar mooie scores noteren. Zo eindigde de wedstrijd in winst voor de Binnenlanders 71-47.  

Volgende week zaterdag, 1 maart 2014, spelen de dames weer een thuiswedstrijd. Dit keer om 15:30 uur.  De tegenstander dan is Onze Gezellen uit Haarlem. Deze tegenstander kent Binnenland nog van de eerste helft van de competitie. Thuis werd toen ruim gewonnen maar uit hadden de Barendrechtse dames het lastig en won het met slechts een paar punten. Dit kan dus weer een mooie en spannende wedstrijd worden! 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.