Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 2 februari 2014
Aarnoudse/Binnenland komt langzaam op dreef tegen Almonte (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Voor de vierde keer dit seizoen is Almonte de tegenstander van Aarnoudse/Binnenland. Zowel de oefenwedstrijd, de bekerwedstrijd, als de competitiewedstrijd werden door de Barendrechters vrij eenvoudig gewonnen. De ploeg uit Eindhoven is in een felle strijd verwikkeld voor lijfsbehoud in de promotiedivisie, Aarnoudse/Binnenland is erop gebrand de koppositie vast te houden.

Aarnoudse/Binnenland begint veel te slap aan de wedstrijd. De ploeg speelt in een laag tempo en is bijzonder slordig in de afwerking. Al vroeg in de wedstrijd, bij een stand van 7-2, vluchten de bezoekers in een time-out in een poging de ploeg op scherp te zetten. Aarnoudse/Binnenland komt dan langzaam wat beter in zijn spel, zonder echt goed te spelen. Via twee afstandsschoten van Martijn komen de bezoekers op 12-8. Als de Barendrechters de achterstand verkleinen tot 12-11, is het toch weer Almonte dat vlak voor het einde van de kwart kan uitlopen naar 16-11.

Ook in het tweede kwart heeft de koploper van de promotie divisie opvallend veel moeite met de ploeg uit Eindhoven. De thuisploeg speelt agressiever en Aarnoudse/Binnenland heeft duidelijk moeite om hier goed op te reageren. Bij 18-15 mag Almonte drie vrije worpen nemen omdat er een fout op een driepuntpoging is gemaakt. Alle vrijeworpen worden verzilverd en daarmee komt de thuisploeg op 21-15. Dan kan Aarnoudse/Binnenland onder aanvoering van Reinier en Yasalde een 0-9 run plaatsen en daarmee de achterstand ombuigen in een 21-24 voorsprong. Een driepunter van Almonte zorgt weer voor een gelijke stand. Een vrijeworp en een score van Raven brengen de stand op 28-29. Wouter bepaalt de ruststand op 29-31.

Na de zeer matige eerste helft, komt Aarnoudse/Binnenland duidelijk scherper uit de kleedkamer. De ploeg neemt direct het initiatief en loopt uit naar 32-39. Via een afstandsschot van Martijn en een prima fast-break van Yasalde, lopen de bezoekers verder uit naar 34-43. Een aantal goede acties van Almonte speler Findhammer brengen Almonte echter weer terug tot 40-46. Dan pakt Aarnoudse/Bnnenland, onder aanvoering van  Kevin en Martijn, de draad weer op: 40-53. Raven bepaalt de eindstand van het derde kwart op 45-58.

Mede door een score met bonus en een driepunter van Reinier loopt Aarnoudse/Binnenland  aan het begin van het vierde kwart verder uit naar 47-64. Wouter verzilvert vier vrije worpen op rij en daarmee blijft de voorsprong gehandhaafd; 54-68. Als Martijn weer met scherp begint te schieten, gooit hij de wedstrijd met nog 5 minuten op de klok definitief op slot: 54-73. Na een score van Dennis kan Raven met een dunk de eindstand op 62-82 bepalen. Na een zeer matige eerste helft heeft Aarnoudse/Binnenland in de tweede helft de draad goed opgepakt en alsnog een ruime overwinning kunnen afdwingen.

Volgende week ontvangt Aarnoudse/Binnenland de Orcas’s uit Urk, aanvang 20:15 uur.

Scores: Marijn 20, Raven 12, Reinier 12, Kevin 10, Wouter 8, Sander 5, Yasalde 5, Niels 4, Sjoerd 3, Dennis 3


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.