Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 5 februari 2014
Binnenland dames 2 wint van Onze Gezellen (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Het door Oculenti gesponsorde Binnenland dames 2 speelde afgelopen zaterdag voor de derde maal deze competitie tegen Onze Gezellen uit Haarlem. Thuis werd eerder ruim gewonnen maar uit hadden de Barendrechtse dames het lastig en won het met slechts een paar punten. Dit beloofde dus weer een mooie en spannende wedstrijd worden!

Binnenland begon niet scherp aan de wedstrijd. Verdedigend stond het aardig maar aanvallend speelde het met weinig overleg en liep het niet de juist lijnen. Pas na vier minuten scoorde de Barendrechters de eerste punten. Gelukkig had Onze Gezellen ook pas twee punten gescoord dus was er geen paniek voor de thuisploeg. De Binnenlanders hadden eindelijk de scherpte gevonden en de machine ging draaien. Eind van het kwart was het dan ook 19-6.

Het tweede kwart gebruikte coaches Ron den Hoedt en Ronald Lenderink om wat andere spelvormen en verschillende teamsamenstellingen te proberen. Dit gaf geen verschil in het wedstrijdbeeld. Onze Gezellen probeerde maar Binnenland domineerde. Ruststand 32-21.

De opdracht voor kwart drie was het verschil op het bord zetten. Verdedigend moest het staan als een huis en aanvallend moesten de percentages omhoog. Dit resulteerde dan ook in een heel goed kwart voor de thuisploeg dat 28 punten maakte tegen 10 voor de gasten.

Met een stand van 60-31 werd het vierde kwart begonnen. De wedstrijd was gespeeld en beide ploegen maakte er nog een aantrekkelijk vierde kwart van. Verdedigend lag het aan beide kanten open waardoor er door beide teams nog leuke aanvallen gespeeld werden door beide teams. Eindstand 82-53.

Zaterdag mogen de dames van Binnenland naar IJmuiden om tegen Akrides te spelen. Akrides staat momenteel op de derde plaats in de poule dus er wacht weer een pittige wedstrijd voor Binnenland.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.