Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 7 februari 2014
FAN van de week Patrick van Dijk (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Komende zaterdag is er en Heren 1 wedstrijd in de Driesprong. Om 20.15 uur spelen onze heren tegen de Orca’s. Tijdens deze wedstrijd is er geen mini van de week maar een hele bijzondere FAN VAN DE WEEK.
Iedereen die regelmatig in de Driesprong en het Topsportcentrum is kent hem. Zijn naam is Patrick van Dijk.

Sinds 2002 is Patrick al enorm fan van basketbal. eerst waren het nog de wedstrijden van Rotterdam Basketbal maar via Sjoerd van Vilsteren, Ties Theeuwkens en Sander Trommelen is Patrick naar Barendrecht gekomen.

Patrick volgt alle wedstrijden van Heren 1 maar ook Dames 1 staat op zijn lijstje als favorieten wedstrijden. Als het niet al te ver weg is bezoeken Patrick en zijn vader Herman ook de uitwedstrijden

Al jaren heeft Patrick op zijn slaapkamer fotobehang met basketballers erop. Eerst waren dat de basketballers van Rotterdam, dit was een verjaardagscadeau van de zus van Patrick, maar nu sinds een paar jaar heeft hij de mannen van ons eerst team aan de muur.

De altijd vrolijke Patrick is altijd fanatiek aanwezig bij de wedstrijden van Binnenland. Met name het irritante toetertje van zijn rolstoel gebruikt hij veelvuldig tijdens vrije worpen van de tegenstander. De meeste teams die op bezoek komen kennen Patrick dan ook en hij wordt vaak leuk begroet en aangesproken door spelers, scheidsrechters  en fans.

Een anderen hobby van Patrick is voetbal en in het bijzonder Feyenoord. Dit volgt hij vooral op de televisie.

Komende zaterdag mag Patrick als speciale gast van het heren 1 team bij de spelers bij het veld staan tijdens de warming up.

Bron foto:JWvG.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.