Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 9 februari 2014
Aarnoudse/Binnenland eenvoudig langs Orca’s (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdagavond kwam de huidige kampioen van de promotiedivisie op bezoek in de Driesprong. De ploeg uit Urk is dit seizoen echter in een vrije val geraakt en kon zaterdag over slechts 6 fitte spelers beschikken. De eerder gespeelde uitwedstrijd, toen Orca’s nog in goede doen was, betekende een fraaie 68-70 overwinning voor Aarnoudse/Binnenland.

Nadat de bezoekers de score hebben geopend, dunkt Sjoerd de eerste punten voor de thuisploeg door de ring. Een aantal rake afstandsschoten van Martijn lijken de thuisploeg op het goede spoor te zetten, maar Orca’s kan goed bijblijven in de openingsfase: 9-8. Martijn blijkt, net als vorige week, prima op schot en mede daardoor kan Aarnoudse/Binnenland uitlopen naar 18-12. De eindstand van het eerste kwart is 22-14.

In plaats van door te drukken, begint Aarnoudse/Binnenland steeds slordiger te spelen. De ploeg heeft te weinig geduld om de Urkse zone goed uit te spelen en lijdt bovendien te veel balverlies. Halverwege het tweede kwart is de stand 30-21 en laten beide ploeg vrij matig basketball zien. Sjoerd bepaalt met 7 punten op rij uiteindelijk de ruststand op 41-32.

In het derde kwart probeert Aarnoudse/Binnenland het tempo in de wedstrijd omhoog te krijgen. Ook in de verdediging laat de ploeg duidelijk meer passie en fanatisme zien en dat werpt duidelijk zijn vruchten af. Onder aanvoering van Yasalde loopt Aarnoudse/Binnenland razend snel uit naar 47-33. Een driepunter van Martijn en een score van Raven zorgen zelfs voor een ruime 52-33 voorsprong. Orca’s komt vervolgens via Jesper Jobse terug tot 53-39. Na de goede opening in het derde kwart valt de thuisploeg weer ver terug. In plaats van verder afstand te nemen van de gehavende Urkse ploeg, laat de thuisploeg de bezoekers weer terug komen in de wedstrijd. Het kwart eindigt uiteindelijk in 60-50.

In het laatste kwart stelt Aarnoudse/Binnenland orde op zaken. Een aantal goede acties van Sander zorgen voor 64-50 en na een score van Wouter en een driepunter van Reinier is de stand 69-50. Orcas lijkt de handdoek in de ring te gooien en Aarnoudse/Binnenland loopt nu in een hoog tempo verder uit. Na 6 punten op rij van Niels en een driepunter va n Yasalde is de stand 80-52. Na een score van Stef, bepaalt Niels met een dunk de eindstand op 86-54.

Door deze overwinning blijft Aarnoudse/Binnenland koploper in de promotiedivisie. Volgende week gaat de ploeg naar Enschede voor de uitwedstrijd tegen Jugglers.

Scores:  Yasalde 13 (8 assists, 4 steals), Martijn 13, Sander 13 (5 rebounds), Sjoerd 11 (3 steals),  Niels 8 (8 rebounds, 5 assists, 3 steals), Dennis 6 (8 rebounds), Kevin 6, Raven 5 (3 steals), Reinier 5, Wouter 4, Stef 2.            

 

 


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.