Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 19 december 2010
MU20-1 tegen Black Eagles MU20-1 (Dames 20-1 Team)


Vorige week vrijdag stond de laatste thuiswedstrijd van de heen ronde van de competitie op het programma. Nadat een week eerder de uitwedstrijd tegen Eurosped vanwege de weersomstandigheden niet doorging nu dan eindelijk de kans voor de meiden op eerherstel na de bekernederlaag tegen Lokomotief.
  
Net als bij iedere wedstrijd was vooraf de opdracht om in elk geval goed te verdedigen omdat dat de kans op winnen nu eenmaal enorm vergroot. Gezien het feit dat we nooit met de voltallige selectie kunnen trainen is het effectief samenspelen in de aanval een punt van zorg.
  
Lisa, Daniëlle, Sanne, Jamailah en Britt beten het spits af en al snel bleek bovenstaande een waarheid als een koe te zijn. Als coach kon ik niets anders dan lof hebben voor de inzet en de uitstekende verdediging maar in de aanval ging bijna alles fout wat er maar fout kon gaan.

Een ongelofelijk aantal keer balverlies (uiteindelijk 34 in de hele wedstrijd) zorgden ervoor dat de wedstrijd een wedstrijd bleef. In welke rotatie we ook speelden ….het maakte geen verschil.
Tussenstand na het 1e kwart een schamele 12-12.

In het tweede kwart hoop je als coach op een ommekeer maar die kwam er aanvallend eigenlijk niet.  We grossierden in verkeerde beslissingen en ondanks dat wisten we toch uit te lopen.  De m-t-m hele veld defense en de enorme inzet van de meiden zorgden ervoor dat we maar 1 score tegen kregen.
Dat was dan wel een driepunter en de rust werd bereikt met een 26-15 voorsprong.

Geenszins een geruststellende voorsprong dus moest het in de tweede helft gaan gebeuren.
In het derde kwart ontstond exact hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft.
Stand na dit derde kwart 37-27.

Nadat Black Eagles in het vierde kwart eerst de achterstand terug had gebracht tot 4 punten (38-34), bleek een technische fout van mijzelf in de 3e minuut als aan katalysator te werken. In de aanval werden nu wel snel beslissingen genomen en meiden namen hun verantwoordelijkheid veel beter op.  Binnen drie minuten was het 50-37 en was de wedstrijd gespeeld.  De eindstand werd uiteindelijk 57-39 en dat laat ook zien dat er aanvallend het nodige werk aan de winkel is.
Scores: Britt 10, Daniëlle 9, Nienke 8, Sanne 8, Eline 8, Lisa 5, Jamailah 5 en Michelle 4.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.