Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 4 maart 2014
Binnenland dames 2 wint in Leiden (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Het door contactlensspecialist Oculenti gesponsorde Binnenland dames 2 speelde na een kleine maand zonder wedstrijden in en tegen BS Leiden dames 1. De begintijd van deze wedstrijd stond op 21:30 uur maar door uitloop van eerdere wedstrijden werd pas om 22:10 uur begonnen. Het team van Leiden stond op de laatste plaats in de competitie maar ondanks dat moest Binnenland deze tegenstander niet onderschatten. Leiden heeft een zeer sterk team dat enkele wedstrijden nipt had verloren en daardoor vertekend op de laatste plaats in de competitie staat.

Binnenland begon scherp aan de wedstrijd en pakte vrije snel een voorsprong van 3-8 na 2 minuten. De coach van Leiden had met zijn team afgesproken om hard te verdedigen en zo het spel van Binnenland te ontregelen. Dat deed Leiden dan ook zeer goed en kon mede daardoor in de wedstrijd blijven. Na het eerste kwart stond er een stand van 13-18 in het voordeel van de Barendrechters.

In het tweede kwart  ging de wedstrijd gelijk op. Binnenland moest duidelijk wennen aan een maand niet spelen en speelde bij vlagen te slordig. Een compliment aan beide teams dat voor elke bal en score  vocht. De wedstrijd was daardoor niet mooi maar de strijd vergoedde alles. Bij rust stond Binnenland op een voorsprong van 28-35.

Leiden begon scherper dan Binnenland aan het derde kwart en kwam terug in de wedstrijd. Na 2 minuten was de voorsprong voor de Barendrechters nog maar drie punten, 32-35. Toen was het weer aan Binnenland dat liet zien waarom het koploper in de competitie is. De verdediging werd aangescherpt en aanvallend werden de lijnen strak gelopen. Leiden scoorde in dit kwart dan ook niet meer en de Binnenland dames liepen uit naar 32-46.

Ook in het vierde kwart ging Binnenland verder waar het in het derde kwart gebleven was. Hoewel Leiden hard bleef werken vloeiden de krachten van de thuisploeg langzaam weg en Binnenland ging steeds makkelijker spelen. Binnenland won dan ook terecht met 38-61.

Door het verlies van concurrent Lokomotief dames 1 staat het door contactlensspecialist Oculenti gesponsorde Binnenland dames 2 stevig aan kop. Vrijdag 7 maart 2014 kan Binnenland zich zeker spelen van de Play-offs voor het rayonkampioenschap. Tegenstander in deze wedstrijd is het ervaren HBV The Jumpers uit Den Haag. Deze wedstrijd zal gespeeld worden in Sporthal de Driesprong en zal beginnen om 20:15 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.