Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 21 maart 2014
Mini van de week bij H1 is Sjoerd de Visser (Heren 1 Team)


Komende zaterdag speelt ons Heren 1 team in de Driesprong en wedstrijd tegen BC Vlissingen. Bij deze wedstrijd zal Sjoerd de Visser mini van de week zijn.

Sjoerd speelt inmiddels al weer 5 jaar basketbal. Hij speelt en traint bij ju12-1 en 2 en is bankspeler bij ju12-1. Sjoerd is gaan basketballen omdat hij het een hele leuke sport vindt maar ook omdat zijn vader hem gemotiveerd heeft om te gaan basketballen. Vader Bram heeft zelf meer dan 30 jaar gebasketbald en inmiddels is ook zus Eva in MU12-1 dit seizoen begonnen.

Sjoerd vindt aan de trainingen eigenlijk alles leuk. Hij gaat met plezier 3x in de week trainen. Hij vindt het leuk om nieuwe oefeningen te leren en om steeds beter te worden.

Het leuke aan de wedstrijden is samen met je team spelen maar ook winnen is natuurlijk leuk. Sjoerd vindt het het leukst als het een sportieve maar spannende wedstrijd is.

De droom voor Sjoerd is in Heren 1 spelen net als zijn vader. Graag wil hij net zo goed worden als zijn favorieten Marijn van Noordenne en natuurlijk zijn naamgenoot Sjoerd van Vilsteren.

U kunt Sjoerd zien tijdens de warming-up bij Heren 1 om 20.15 uur in de Driesprong

 

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.