Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 23 maart 2014
Eenvoudige zege Aarnoudse/Binnenland op BC Vlissingen (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Na een weekje rust moest Aarnoudse/Binnenland het zaterdagavond in de eigen Driesprong opnemen tegen het laag geklasseerde BC Vlissingen. Eerder dit seizoen had de koploper van de promotiedivisie in Vlissingen een taaie kluif gehad aan de promovendus en werd een benauwde 70-74 overwinning geboekt. Bij de thuisploeg ontbreken Dennis Vermeulen en Reinier van Vilsteren.

In het eerste kwart kan de thuisploeg  maar moeilijk afstand nemen van BC Vlissingen. Halverwege dit kwart is de stand 8-9 en moet de thuisploeg duidelijk nog op gang komen. Het gehele eerste kwart kan BC Vlissingen eenvoudig in het spoor van de koploper blijven en aan het eind heeft de ploeg zelfs een 15-16 voorsprong.

In het tweede kwart verhoogt Aarnoudse/Binnenland de verdedigende druk op de tegenstander en gaat het ook in een hoger tempo spelen. Binnen 3 minuten wordt de kleine achterstand omgezet in een 21-16 voorsprong. Vooral Yasalde pas Costa, die weer terug is van een blessure, is trefzeker in deze fase van de wedstrijd. Als ook Wouter Cabaret met scherp begint te schieten lijkt de thuisploeg steeds beter in zijn spel te komen. Via 29-21 loopt de ploeg in de slotfase van de eerste helft snel uit naar 35-21. Martijn van Noordenne bepaalt met een fraaie drive de ruststand op 41-25.

Na de rust kan de thuisploeg de voorsprong verder uitbouwen als Sjoerd van Vilsteren 4 vrije worpen achter elkaar verzilvert: 46-25. Dan kan Vlissingen een 0-7 run plaatsen en komt de ploeg weer wat dichterbij: 46-32. Tot de zevende minuut van het derde kwart blijft het verschil rond de 15 punten schommelen. Dan weet de thuisploeg de bezoekers 3 minuten lang van scoren af te houden en kan het snel uitlopen naar een ruime 72-42 voorsprong aan het einde van het derde kwart. Vanwege technische problemen met het scorebord ligt de wedstrijd regelmatig stil en daarmee lijkt ook het tempo uit de wedstrijd te verdwijnen.

In het vierde kwart valt voor het publiek niet zo heel veel meer te genieten. De wedstrijd is gespeeld en beide ploegen lijken het wel te geloven. Eindstand 89-55. Aarnoudse/Binnenland heeft goed teambasketball laten zien, maar miste af en toe scherpte in de afronding. De ploeg blijft thuis ongeslagen en behoudt de koppositie in de promotiedivisie. Volgende week gaat  Aarnoudse/Binnenland op bezoek in Almere.

Scores: Sjoerd  van Vilsteren 19 (7 rebounds, 3 assists), Wouter Cabaret 16 (12 rebounds), Yasalde pas Costa 12 (3 assists, 4 steals), Kevin Karam 11 (6 rebounds), Martijn van Noordenne 10 (3 steals), Raven  Hoogeveen 9 (4 rebounds, 3 assists), Niels Plieger 8 (8 rebounds), Sander Trommelen 4 (5 rebounds, 5 assists)

 

 


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.