Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 30 maart 2014
Aarnoudse/Binnenland boekt moeizame zege in Almere (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Op een ongebruikelijk vroeg tijdstip reist de selectie van Aarnoudse/Binnenland af naar Almere. Kevin Karam blijft vanwege werkverplichtingen achter in Barendrecht.  De ploeg uit Almere staat helemaal onderaan in de promotie divisie en dus zou de koploper niet al te grote problemen moeten hebben om de punten mee terug te nemen naar Barendrecht. Niets bleek echter minder waar.

In de openingsfase is het vooral Sjoerd van Vilsteren die het voortouw neemt namens de bezoekers. Toch blijft de jonge thuisploeg goed in het spoor van de Binnenlanders. Na een driepunter van Martijn van Noordenne en een score van Dennis Vermeulen is de stand na 6 minuten in het eerste kwart 8-11.  Aan het einde  van het eerste kwart is de wedstrijd weer volledig in evenwicht: 15-15.

Aan het begin van het tweede kwart nemen de bezoekers de touwtjes in handen. Binnen een paar minuten loopt Aarnoudse/Binnenland uit naar 15-26. Halverwege het tweede kwart kan Almere pas zijn eerste score van het kwart aantekenen en gaat de ploeg toch weer gelijk op met Aarnoudse/Binnenland. Als Yasalde pas Costa de ruststand op 24 – 34 lijkt te bepalen, kan de thuisploeg toch nog een keer tegenscoren. Ruststand 26 - 34.

In het derde kwart zorgt Niels Plieger vanaf de vrije worplijn voor 28-37. Aarnoudse/Binnenland weet de aanval van de tegenstander goed te mobiliseren in deze fase en dus lopen de bezoekers vrij gemakkelijk uit naar 31-48. Toch speelt Aarnoudse/Binnenland zeker geen goede wedstrijd. De ploeg is slordig in de afwerking en kan daardoor niet echt doordrukken. Vlak voor het einde van het derde kwart kan Almere toch nog iets van de achterstand afsnoepen: 36-51.

Nadat Wouter Cabaret zijn ploeg op 36-53 heeft gezet, lijkt de wedstrijd volledig op slot te gaan. Maar de jonge ploeg uit Almere blijft vechten voor iedere bal. Dankzij deze tomeloze inzet en het zwakke spel van Aarnoudse/Binnenland kan de thuisploeg steeds dichterbij komen. Vooral Almere speler de Jong krijgt het flink op zijn heupen en scoort aanval op aanval. Met nog 2 minuten op de klok is de voorsprong van de bezoekers als sneeuw voor de zon verdwenen. Bij een stand van 60-60 moet Aarnoudse/Binnenland alles uit de kast halen om alsnog de winst te pakken in deze wedstrijd. Twee vrije worpen en een drive van Yasalde pas Costa zorgen ervoor dat de koploper een beschamende nederlaag bespaard blijft. Eindstand 60-64.

Komende zaterdag gaat Aarnoudse/Binnenland op bezoek bij Punch in Delft. Bij winst is de eerste plaats een feit.

Scores:  Sander Trommelen 10 (11 rebounds, 4 assists), Dennis Vermeulen 9 (9 rebounds),  Martijn van Noordenne 8, Niels Plieger 7, Yasalde pas Costa 6 (4 rebounds, 3 steals), Wouter Cabaret 6 (6 rebounds), Raven Hoogeveen 5 (4 rebounds, 4 assists), Reinier van Vilsteren 2.

 


www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.