Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 30 mei 2014
Linda Appers nieuwe coach Binnenland Vrouwen U20 (Dames 20-1 Team)


Linda Appers volgt Frank Vermeulen op als hoofdcoach van het VU20-team van CBV Binnenland.

Coach Frank Vermeulen gaat zich het komende seizoen volledig richten op het RTC, en de begeleiding van de Basketball-talenten in Barendrecht/Rotterdam e.o. Steeds meer meiden uit de regio weten de weg te vinden naar het RTC, en zien de voordelen van een uitgebreid en compleet topsport programma in.

Frank: “Het combineren van RTC en Binnenland DU20 was vorig jaar al moeilijk, maar dat zal komend seizoen haast onmogelijk zijn. Als ik iets doe, wil ik het voor de volle 120% goed doen, vandaar de keuze om mij volledig te richten op het RTC programma, het trainingsprogramma van het RTC te helpen ontwikkelen en uit te breiden tot ons ideaalplaatje: Een uniek en full-time trainingsprogramma voor alle getalenteerde meiden U14-U18 in onze regio.”

Inmiddels worden er met steeds meer clubs in de regio Rotterdam concrete afspraken gemaakt en wordt er zelfs met Binnenland VU16 een pilot opgestart, waarbij het team van Judith en Wilma een complete begeleiding krijgen met een technische/medische staff, testprogramma’s, en experts voor een complete omkadering (dietist en mental coach). Dit team gaat 4x in de week trainen. Coach Frank wordt onderdeel van de technische staff van dit team, en samen met de clubcoaches en aan het team gekoppelde fysiotherapeut wordt er een uitgebalanceerd en gestructureerd programma voor de meiden opgezet.

Linda Appers, al jaren speelster van het eerste vrouwenteam van Binnenland/Rotterdam, gaat ook een nieuwe uitdaging aan.

Linda: “Na de afgelopen jaren hoofdcoach te zijn geweest bij verschillende meiden-/damesteams binnen de club en vorig jaar assistent bij meiden u20 te zijn geweest, is het voor mij tijd om een volgende stap te zetten. Ik heb zin om met deze getalenteerde groep aan de slag te gaan. Ik zie het komend seizoen dan ook vol vertrouwen tegemoet.”

We wensen Linda, Frank en de meiden veel plezier en succes het aankomende seizoen!

 

 

 

 

 

 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.