Renes.

Renes.







Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingen



zaterdag 13 september 2014
Frits van Dongen terug bij Binnenland als coach van dames 2 (Dames 2 Team)


De TC is blij om mee te delen dat Frits van Dongen terugkeert aan het roer bij dames 2. Leden die al lang bij Binnenland rondlopen, zullen Frits ongetwijfeld al kennen. Voor diegenen die dat nog niet zo goed doen, stelt Frits zich even voor.

Ik ben Frits van Dongen, de nieuwe coach van Dames 2. Ik ben 51 jaar en al meer dan 25 jaar actief met name als damescoach. Ik ben getrouwd met Bernadette en heb één zoon, Lars, die bij Rotterdam Basketbal speelt in onder 12.

Ik heb dames gecoacht bij BV CADY, BV Dragons, Rotterdam Basketball, Das, en ook al eerder dames 2 bij Binnenland, een jaar of tien geleden. Verder ben ik actief als NBB leercoach en praktijkbeoordelaar en gewoon fan van Nederlands damesbasketbal. Zie mijn facebook groep.

Als men mij ziet zal men denken “wat loopt die man moeilijk”. Dat heeft alles te maken met mijn handicap (reuma), die me echter niet weerhoudt om te coachen. Training geven is wat lastig soms, maar ik wil graag mijn coach ervaring delen met mijn speelsters. Mijn kracht is doorzetten en zorgen dat mensen gaan samenwerken.

Ik verwacht dat na hun kampioenschap van vorig seizoen het nu een ander seizoen zal zijn, aangezien er door allerlei omstandigheden toch behoorlijk wat wijzigingen in het team hebben plaatsgevonden.

Ik hoop uiteraard bij de thuiswedstrijden op de steun van ouders, vrienden, kennissen en andere fans van de speelsters, zodat wij toch in staat zullen zijn om voor een goed klassering te strijden in de 2e divisie C.

De TC wenst Frits veel succes met zijn dames. Zaterdag 27 september spelen zij hun eerste thuiswedstrijd om 12.30.






Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45u



Vertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn



30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>



Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn




Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.