Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 29 september 2014
Ruime winst JU12-1 versus loko (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Na de nederlaag vorige week in Waddinxveen stond zaterdag de eerste thuiswedstrijd op het programma voor JU12-1. Tegenstander het altijd sterke Lokomotief uit Rijswijk. In de eerste wedstrijd waren een aantal taken goed uitgevoerd en tijdens de training wisten de spelers zelf een aantal zaken te benoemen die beter moeten worden, zoals het verdedigen van je eigen man en het innemen van de bal.

In de eerste periode ging Binnenland er hard tegenaan en opende Sjoerd de score.  Gelijk starten met een voorsprong – dat geeft moed. De druk op de tegenstander werd verder opgevoerd en in de eerste periode nam Binnenland welverdiend een ruime voorsprong : 20 - 3.

Ook in de tweede periode ging Binnenland door en maakten we het spel. De spelers van Lokomotief  deden erg hun best maar kwamen in veel situaties net iets te kort om het Binnenland moeilijk te maken. De ruststand werd uiteindelijk 55-13 voor Binnenland.

Tijdens de rust hebben even voor onszelf geklapt om daarna weer vol de strijd aan te gaan tegen Lokomotief. De voorsprong is groot, maar we zijn pas op de helft.

Aan het begin van de tweede helft hebben we de verdediging aangepast van full court defense naar half court defense om ook deze verdediging te kunnen oefenen. Daarmee werd Lokomotief wat meer ruimte gegeven om een aanval op te bouwen.

Vandaag was het de dag van Job – hij was onze topscorer met 38(!) punten. Hij heeft zijn opdracht goed uitgevoerd om veel naar de basket te gaan en zelf acties te maken.  Raymond heeft ook in de tweede wedstrijd laten zien dat hij punten kan maken en had met 11 punten een belangrijk aandeel in de hoge score. Wouter maakte punten uit de rebound en heeft goed zijn eigen man verdedigd. Yannick – de snelste man van het veld – heeft hard verdedigd en in de laatste periode een prachtig punt gemaakt.

Twan, Sjoerd en Daan  waren de hele wedstrijd gevaarlijk en maakten het Lokomotief ontzettend lastig door veel ballen te onderscheppen. Stan kwam veel vrij in de opbouw en heeft prima gekeken tijdens het dribbelen.  Kai heeft wederom een goede wedstrijd gespeeld en zelfs 3 keer gescoord.

De wedstrijd is gewonnen met een stand van 93-25. Wat een mooie prestatie.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.