Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 29 september 2014
Aarnoudse Binnenland H1 wint van Leiden H2 (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Vrijdagavond stond de 2e wedstrijd in de Promotiedivisie op het programma. Na de winst op Landslake Lions was nu BS Leiden Hr-2 de volgende tegenstander. BS Leiden is het opleidingsteam van het eredivisie-team uit Leiden. Er spelen veel jonge talenten die in de promotiedivisie veel speeltijd kunnen krijgen om zo door te groeien naar Leiden Hr-1.

Aarnoudse Binnenland Hr-1 maakte het zich vrijdagavond tegen BS Leiden Hr-2 onnodig moeilijk door veel te slap van start te gaan. Hetzelfde basis vijftal dat tegen Landslake nog voor een bliksemstart zorgde begon heel slap aan het 1e kwart tegen Leiden Hr-2. Het gevolg was een 13 - 19 stand na het 1e kwart. In het 2e kwart werd de stand recht getrokken en eindigde beide ploegen gelijk, 36 - 36. Door in het 3e kwart de druk in de verdediging op te voeren lukte het om afstand te nemen van een jong Leiden Hr-2. Door zeer sterk verdedigen werd er veel balverlies afgedwongen en konden we een aantal lay-ups lopen. Door veel te bewegen en een hoge balcirculatie konden we de wedstrijd naar ons toe trekken. Via tussenstanden van 60 - 50, 3e kwart, werd een eindstand bereikt van 83-60.

Aarnoudse Binnenland zal de komende weken moeten werken aan het reduceren van het balverlies. 27 x balverlies zoals tegen Leiden Hr-2 is veel te hoog.

Volgende week staat ons de topper tegen Red Giants te wachten en daar zullen we uit een ander vaatje moeten tappen als de vorige wedstrijden. Red Giants is een zeer geroutineerd team met een aantal oud eredivisiespelers waar tegen het niet voldoende is om 2 kwarten goed te spelen. Dit is dus een goede graadmeter om uit te vinden waar we op dit moment staan.

Scores: Sander Trommelen 20, Raven Hoogeveen 18, Yasalde Fernandes Paz Costa 8, Sjoerd van Vilsteren 9, Kevin Karam 8, Martijn van Noordenne 8, Wouter Cabaret 6, Niels Plieger 3.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.