Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 5 oktober 2014
Aarnoudse Binnenland komt net te kort tegen Red Giants (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Red Giants tegen Aarnoudse Binnenland is toch een affiche voor een topwedstrijd in de promotie-divisie. Beide teams leunen dermate zwaar op de verdediging en daardoor kwam het nooit tot echt sprankelend spel kwam. Red Giants werd in het 1e kwart door Jesper Jobse op sleeptouw genomen. Hij scoorde 10 van zijn team’s 15 punten en was de stand na het 1e kwart 15-10 in voor Red Giants.

Vanaf het begin was Aarnoudse Binnenland ook niet opgewassen tegen de reboundkracht van Red Giants. Door dit reboundoverwicht van Giants kon Aarnoudse Binnenland nooit in zijn spel komen. Om ieder balbezit werd door beide teams erg hard geknokt wat leidde tot een grimmige, maar gelukkig wel sportieve wedstrijd. Ruststand 29-20.

In het 3e kwart een zelfde beeld. Beide teams bleven heel hard werken vanuit een gesloten verdediging. Red Giants domineerde iets minder in de rebound, maar door te langzaam en onnauwkeurig aanvalsspel van Aarnoudse Binnenland veranderde niets in de stand en liep Giants toch iets meer uit, 3e kwart 48 – 35. In het 4ekwart gooide Aarnoudse Binnenland er nog een schepje boven op. Door veel verschillende combinaties te laten spelen lukte het om in de 34e minuut de achterstand te verkleinen tot 4 punten. We stopten de aanval van Red Giants gedurende 3 minuten helemaal af, maar we vielen terug in het te langzaam aanvalsspel en daardoor waren we niet in staat om zelf te scoren. Met nog 3 minuten te gaan scoorde beide teams om en om. Via tussenstanden van 54 – 51 en 59 – 54 werd de eindstand van 60- 54 bereikt. Met een schotpercentage van 28 % (17-60) en een groot verschil in rebounds is het verlies te verklaren, maar niet minder zuur.

Volgende week zaterdag spelen we om 20.15 uur tegen Punch uit Delft en zullen we dezelfde verdedigende energie moeten laten zien.

Topscorers: Kevin Karam13 pt, Raven Hoogeveen 9 pt, Sander Trommelen 7 pt, Sjoerd van Vilsteren 7 pt, Niels Plieger 5 pt, Olaf Petersen 5 pt, Martijn van Noordenne 3 pt, Yasalde Fernandes Paz Costa 3 pt, Wouter Cabaret 2 pt.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.