Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 12 oktober 2014
Schot les van Onze gezellen tegen cbv binnenland dames 2 (Dames 2 Team)

Uitslagen en standen


Dames 1 speelt tegelijk dus Michelle is er niet bij net als Mandy die door omstandigheden haar vakantie noodgedwongen iets moest verlengen. Dat dat aanvallend een fikse aderlating is voor dames 2 mag duidelijk zijn, daar tegenover stond wel het meedoen van cassidy (mu20).

Het gameplan was door de afwezigheid van de genoemden, heel hard te werken in verdedigend opzicht en vanwege het lengte nadeel veel en goed uit te boxen om zo te rebounden.

In Haarlem start dames 2 met een sprongbal winst, maar onze gezellen lopen rap naar 5-0. Binnenland zet er alleen 4 vrije worpen tegenover via Serena en Danielle. Na 4 minuten is het 7-4. Binnenland speelt vooralsnog niet eens zo slecht in aanvallend opzicht, echter de kansen die men krijgt worden gewoon niet benut. Binnenland speelt te lief, en verdedigen de afstandschoten slecht. Door 2x3 tegen is de eerste schade opgelopen naar 16-4.

In periode 2 blijft het binnenlandse spel rommelig. De thuisploeg profiteert van onze slordige afwerking,want we krijgen heel vaak toch de fastbreak mogelijkheden. Alleen de deksel zit op de basket van OG. Het duurt tot minuut 15 aleer binnenland weer eens de bal door het netje ziet gaan, 2x raak van Ellen den Duijf. Het leed is dan al geschiedt, want als je 11 minuten niet scoort wordt het lastig. Inmiddels is de achterstand dan ook opgelopen naar 24-6.

Toch heeft binnenland geen vrede met de gemiste kansen en tekenen van herstel zijn zichtbaar, als Danielle (4), Lois (3punter), en Ellen (2) de ruststand zetten op 35-15.

Als coach denk je dan wel eens aan wonderen uit het verleden, en dus vraag je het team om door te knokken en te laten zien wat men wel kan om zo aan de wedstrijd toch nog een beter gevoel over te houden.

In de 2e helft, toont Kirsten in de openingsfase. haar kwaliteit. Ze schiet eerst een driepunter raak en erna nog eens 2x2 punten. 40-23 is het dan.

Onze gezellen blijft echter tegen een te hoog percentage raak schieten, ook met hun driepunters totaal 9 in hele wedstrijd. Wij krijgen veel fouten tegen dus veel dichterbij komen we niet.

Via Scores van Serena en Cassidy, wordt het 47-29 en nog altijd knokkend winnen we dit kwart wel (20-22), mede dankzij de twee Ellens in het team, die ieder 4 punten op rij scoren. 55-37. Onze scores vallen nu wel.

In het laatste kwart proberen we verder te gaan met ons alles of niets spel. Kirsten opent met een nieuwe 3 punter tot 55-40. En de OG coach moet toch zijn betere speelsters in het veld houden om ons niet te dichtbij te laten komen. Binnenland speelt in de 2e helft veel feller, maar krijgt weinig krediet van de scheidsrechters. OG krijgt immers bijna elke aanval wel een fout mee.

Binnenland vecht door voor een beter resultaat en scoort via Ellen dd, Cassidy en Serena, maar OG blijft uiteindelijk de hele pot met scherp schieten of krijgt makkelijk vrije worpen...
Via 67-46 loopt de wedstrijd door naar het einde, Kirsten (4) en Lois (8) zijn samen nog goed voor 12 punten in de laatste minuten, wat de eindstand.brengt op 80-58.
De dames vertoonden in de 2e helft gelukkig wel tekenen van herstel, maar eigenlijk de hele week en vandaag als besluit  was het geluk in de voorbereiding en afwerking niet met ons.

Gelukkig is er elke wedstrijd een nieuwe kans om vol overgave de strijd aan te gaan.
Volgende keer thuis tegen lokomotief zal dat ook weer moeten 25 oktober 12:00 uur.

Scores volgens sheet, dat heel,raar is ingevuld, namelijk zonder minuten en herkenning van
vrije worpen. Etc.[1]
Kirsten boer.         14 (2x3);  Lois Ottevanger    11. (3x3)
Danielle den Duijf 10.         ; Ellen den Duijf.      8
Serena Wetsteijn    8.        ;  Cassidy Cheuk-a-lam 4
Ellen Kruithof.         3.           Onze vrije worpen 6/8? 

Van hen 12/16?


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.