Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 26 oktober 2014
Aarnoudse Binnenland wint en laat karakter zien (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Met slechts 7 spelers reisde Aarnoudse Binnenland Hr-1 zaterdagmiddag af naar Enschede. We wisten al, dat Wouter Cabaret en Olaf Petersen niet aanwezig zouden zijn, maar dat Niels Plieger en Kevin Karam niet aanwezig zouden zijn werd pas later bekend. Donderdagavond viel Kevin erg ongelukkig op zijn arm en bleek in het ziekenhuis zijn pols gebroken te zijn. Niels had toen al met knieklachten voor de training afgezegd en wilde wat rust nemen. Zaterdag belde hij helaas ook voor de wedstrijd af. Hr-1 reisde met 5 guards, 1 forward en 1 center af naar het langste team uit de promotie-divisie. Het beloofde dus een hele klus te worden.

Onder het motto van: Zij zijn groot en wij zijn klein, was de opdracht dan ook om het tempo erg hoog te houden. Vanuit een sterke full court defense kregen de lange mensen van Jugglers niet voldoende tijd om hun aanvallen goed uit te spelen. Door sterk te rebounden en door veel intercepties lukte het om in hoog tempo fast breaks te lopen. Na het 1e kwart was de stand 17-25 in Binnenlands voordeel. In het 2ekwart moest Sander Trommelen met 3 persoonlijke fouten aan de kant. Met Edimir Semedo en Gillian Boldewijn, 2 guards, als zijn vervangers ging Aarnoudse Binnenland zonder centers de strijd aan. Jugglers kon in deze fase terug komen en gelijk maken maar door 2 driepunters van Martijn van Noordenne werd de ruststand 29-36, nog steeds in ons voordeel.

Zonder center begonnen we aan het 3e kwart. Er werd nog sneller gespeeld dan in de 1e helft en door veel scores van Raven Hoogeveen en Sjoerd van Vilsteren liepen we uit naar een voorsprong van 20 punten, 41-61. In het 4e kwart het zelfde beeld. Een met heel veel energie spelend Aarnoudse Binnenland, vanaf de 4e minuut weer met Sander, bleef het tempo hoog houden. Dit kwart werd ook winnend afgesloten. Eindstand 54 – 81.

Aarnoudse Binnenland heeft laten zien dat het conditioneel ijzersterk is en over heel veel karakter bezit en daardoor niet gemakkelijk uit evenwicht is te krijgen. Complimenten voor het hele team.
Scores: Raven – 25, Sjoerd – 19, Martijn – 11, Yasalde – 8, Gillian – 7, Sander – 6, Edimir – 5.

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.