Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendinsdag 11 november 2014
Wedstrijdverslag Binnenland U12-1 vs Divine (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag 8 november moeten de mannen van U12-1 aantreden tegen de huidige nummer 1 in de competitie : Divine uit Rotterdam. De jongens (her)kennen een aantal gezichten van vorig jaar en weten al te vertellen dat er snelle kleine spelers tussen lopen.
Voordat de wedstrijd begint een korte briefing : Als je tegen Divine speelt kun je er van uitgaan dat er flink fysiek gespeeld gaat worden, dat je dus best een paar duwtjes kan verwachten en dat ze de hele wedstrijd fel op de bal zullen spelen. De coach zal veel roepen - ook naar ons - maar daar moeten we ons niets van aantrekken. Kortom : laat je niet intimideren en speel je eigen spel.

De eerste periode gaat van start en Binnenland laat zich de kaas niet van het brood eten. De eerste punten zijn voor ons en na de eerste vier minuten gaat Binnenland met 6-4 aan de leiding !

Goed gewerkt !

De tweede periode komen we helaas niet tot scoren in tegenstelling tot Divine en sluiten we af met een stand van 6-12. De derde periode gaat gelijk op 12-19 en met de rust staan we op 12-25

De tweede helft zijn we nog feller gaan spelen en bleef het een echte wedstrijd. Met vlagen kwamen we goed in ons spel en maakten we het Divine knap lastig. Soms verspeelden we makkelijk een bal maar als de druk de hele wedstrijd hoog is en iedereen alles geeft is dat onontkoombaar.
Fouten kunnen en mogen gemaakt worden - het kan iedereen gebeuren.
De volgende periodes gaan (soms nipt) verloren maar de achtste periode werd winnend afgesloten en daaruit blijkt maar weer dat er niet werd opgegeven.

Er is hard gespeeld door Divine, maar Binnenland heeft niet opgegeven en enorme strijd geleverd. Job werd bijna om de basket gevouwen, maar stond weer op en benutte een vrije worp. Sjoerd speelde misschien wel zijn beste wedstrijd tot nu toe en gaf veel dreiging. Ook Daan ging veel richting de basket zoals we de laatste weken hebben geoefend. Kai speelde zijn tweede wedstrijd van de middag maar liet geen vermoeidheid zien en was belangrijk voor het team. Yannick, Stan Raymond en Wouter pakten weer belangrijke punten mee en ondanks het vele loopwerk en een aantal mooie schotpogingen kwam Twan dit keer niet tot scoren.

Een kleine optelfout op het sheet geeft een officiele stand van 35-54 maar een juiste optelling zou 37-54 laten zien. Een prima resultaat waar iedereen trots op mag zijn. We zijn (gelukkig) nog steeds aan het groeien.

De 37 punten tenslotte (volgens het wedstrijdsheet) :
Daan (10), Job (9), Sjoerd (5), Raymond (4), Kai (3), Stan (2), Wouter (2), Yannick (2)

 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.