Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 17 november 2014
CBV Binnenland H1 ronder verder in beker tijdvoorreflectieopinzetfocus (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


De bekerwedstrijd Rowic tegen Aarnoudse Binnenland was een wedstrijd om snel te vergeten. Aarnoudse Binnenland is in de promotiedivisie, op dit moment, het team dat de minste tegenscores heeft. Als je de Red Giants op 60 punten kan houden en je laat Rowic, uitkomend in de 1e divisie, 72 punten scoren dan moet je toch vragen stellen bij de manier hoe Aarnoudse Binnenland aan deze wedstrijd is begonnen. Vanaf de 1e minuut speelde Rowic heel enthousiast en met veel energie. Aarnoudse Binnenland stelde daar wat plichtmatig basketbal tegenover.
 
Hier is dan misschien ook de Facebook-quote van onze fantastische webmaster op zijn plaats: tijdvoorreflectieopinzetfocusbelevingteamspirit
 
We hebben deze week veel te doen om vooral de mindset waar je een wedstrijd mee begint te veranderen. In al mijn jaren dat ik coach ben ik nog nooit tegen gekomen dat je een knop kon om draaien om in één keer fantastisch te spelen. Die knop omdraaien duurt een heel seizoen, waar bij je pas in de laatste wedstrijden kan zien of de hoeveelheid trainingsarbeid voldoende was.  
 
Scores: Niels – 16, Sjoerd – 12, Olaf – 12, Martijn – 10, Rave – 8, Yasalde – 7, Wouter – 7, Sander – 7, Gilian – 3, Edimir – 2.
 

Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.