Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 8 december 2014
Hurricanes - CBV Binnenland X2-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Vandaag een wedstrijd tussen de nummer 5 en 6 in de competitie. Dat belooft een leuke wedstrijd te worden. Voor The Hurricanes is het de laatste wedstrijd voor de winterstop dus gaan we er van uit dat zij alles zullen doen voor een overwinning. Voor de ploeg uit Barendrecht geldt dat als er gewonnen wordt, de vijfde plaats min of meer veilig gesteld kan worden.
 
De eerste periode gaat gelijk op. De eerste score is voor Binnenland maar Hurricanes volgt. Er wordt (te) veel gemist en we gaan met 1 punt achterstand [ 5-4 ] de tweede periode in. 
In de tweede periode wordt de ring makkelijker gevonden en er worden meer punten gemaakt. Goede passing en een redelijk samenspel waarin de lange mannen gevonden worden leiden tot 10 punten voor de Barendrechters. Hurricanes blijkt ook productiever dan in de eerste periode en maakt ook 10 punten. 
 
De derde periode maken we het verschil. Hurricanes komt niet tot scoren doordat Sjoerd, Twan, Kai, Stan en Daan veel beter gaan verdedigen en goed hun man in de gaten houden. Binnenland maakt in de derde periode een 0-8 run en met een goed gevoel gaan we de vierde periode in. Ook deze wordt (nipt) gewonnen met 4-5 door scores van Raymond. Het is rust en Binnenland leidt comfortabel met 19-27.
 
Hurricanes heeft een goede ploeg en lijkt zich niet neer te leggen bij een verlies. Na de rust is er duidelijk verschil in de aanval bij Hurricanes. Met een hele goede passing en veel gebruik makend van een give&go wordt de verdediging van Binnenland onder druk gezet en regelmatig snijdt een Hurricane dwars door de verdediging heen. Hurricanes wint verdiend deze periode met 10-6. 
We zullen verdedigend beter op de snijdende man moeten letten en onze positie daaraan aanpassen. De zesde en zevende periode gaan weer naar Binnenland, maar het blijft een spannende wedstrijd die nog steeds niet is beslist. 
 
De winst gaat uiteindelijk naar Binnenland met een eindstand van 42-48.
 
Positief om te zien dat wederom de ploeg niet de koppies laat hangen als het moeilijk wordt. De inzet blijft groot en verdedigend zijn er zeker verbeteringen zichtbaar. Het samenspel ging in het begin van de tweede helft verloren en dat leverde een mogelijkheid op voor Hurricanes om dichterbij te komen. Gelukkig werd in de achtste periode de bal weer beter rond gepasst. 
 
Wouter maakte een prachtige move onder het bord door zich breed te maken zodat hij vervolgens naar de ring kon gaan doordat hij zelf de ruimte creëerde. Wouter is omgedoopt tot 'Stoudemire' naar de all-star centre/forward van New York Knicks.
 
Goed gedaan jongens ! 
 
Tenslotte de scores volgens het sheet : 
Kai (12), Twan (10), Job (8), Wouter (8), Raymond (5), Daan (3), Stan (2)

Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.