Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 14 december 2014
Aarnoudse/Binnenland naar Hoorn (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Aarnoudse Binnenland ging niet gerust naar Hoorn voor de wedstrijd tegen Hoppers. Door de afwezigheid van Yasalde, Kevin, Sander en Olaf misten we de voltallige luchtmacht en een point guard.

Hoppers is een groot en sterk team dat onder de borden dominant wil spelen. Met 3 forwards en 5 guards zou dat voor Aarnoudse Binnenland dus een probleem in de post ups en de rebound kunnen geven. Dit was ook in de wedstrijd tegen Jugglers het probleem. Toen hadden we Sander er nog bij, maar die ontbrak nu door een bovenbeenblessure. Net zoals tegen Jugglers toont Aarnoudse Binnenland dat het tot heel goed teamspel in staat is.

Door collectief sterk te verdedigen en onze snelheid te benutten zijn we steeds de bovenliggende partij geweest. Vooral de verdediging stond weer als een huis en hierdoor waren we in staat de aanvalslijnen van Hoppers te verstoren. Er was nog even een probleem toen Sjoerd en Niels in het 2e kwart tegen hun 2e fout aanliepen, maar dat gaf de andere spelers juist extra energie.

Via tussenstanden van 10 - 21, 27 – 44, 44 – 67 en een eindstand van 50 – 92 kunnen we op een zeer goede wedstrijd terug kijken. Heel goede balcirculatie en stug verdedigen is het recept voor het spelen van goede wedstrijden en winnend basketbal. Topscorer werd Gilian Boldewijn met 17 punten. Gilian ontpopt zich steeds meer tot een enorme aanwinst voor Aarnoudse Binnenland.
Scorers: Gilian – 17, Martijn – 14, Niels – 14, Wouter – 14, Raven – 11, Sjoerd – 9, Floris – 8, Edimir – 5.
 

www.binnenlandheren1.nl
www.binnenlandheren1.nl


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.