Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 21 december 2014
Aarnoudse Binnenland sluit eerste helft seizoen af met overwinning (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Gezien de wedstrijd van vorige week, 92 – 50, zou Aarnoudse Binnenland tegen Hoppers een formaliteit moeten zijn. Door veranderingen bij Hoppers wisten we echter niet wat we konden verwachten. De coach van Hoppers en enkele spelers besloten om de vereniging te verlaten. Met een nieuwe coach en een wat gewijzigde samenstelling weet je als tegenstander niet altijd wat je kan tegen komen. Hoe reageert zo’n ploeg op de wijzigingen?

Voor Aarnoudse Binnenland was het zaak om het eigen spel te blijven spelen. Een hoog tempo vanuit een gesloten verdediging is wat we willen.  In het 1e kwart lukte dat uitstekend. Door onze goede verdediging en rebounding lukte het om veel fast breaks te lopen. Tussenstand 29 – 13. De balcirculatie was erg goed en daardoor kregen we veel open schoten. In het 2e kwart probeer je door veel te wisselen iedereen speeltijd te geven, dat dit niet altijd goed uitpakt heeft te maken met het gebrek aan ervaring of wedstrijdritme. Ruststand 42 – 31.

Het 3e en 4e kwart sluiten we wel weer winnend af. Floris de Jong speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe. Met 5 3-punters, 5 op 6, had hij een duidelijk aandeel in de overwinning. Niels Plieger was ook weer goed op dreef, 6 op 9, en gaat steeds beter spelen. Voor Martijn van Noordenne en Olaf Petersen vielen de 3 punters wat minder, 2 op 16, maar het waren goede open schoten en soms vallen de 3-punters, en soms niet. Het team begint een beetje te wennen aan wat ik wil en ik denk, dat we goed vooruit gaan. Eindstand 85 – 63.

In de 2e seizoenshelft zullen we moeten laten zien dat we er helemaal staan. Met de terugkeer van Kevin Karam, Sander Trommelen en Yasalde pas Costa kunnen we over een brede selectie beschikken. Om de play-offs te bereiken kunnen we ons geen misstappen veroorloven want Groene Uilen en Red Giants zullen weinig punten laten liggen.
Scores: Sjoerd – 18, Niels – 16, Floris – 15, Raven – 12, Martijn – 10, Wouter – 8, Olaf – 5, Gilian – 2


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.