Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 22 december 2014
Derby JU12-1 versus RoBa (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


20 december - de laatste wedstrijd in 2014 voor JU12-1. We spelen tegen de nummer 4 in de competitie en staan maar 1 punt achter de ploeg uit Rotterdam. De nummer 4 tegen de nummer 5 in een rechtstreeks duel om de vierde plaats.
Vooraf lijkt het een moeilijke opgave voor de ploeg uit Barendrecht als we weten dat er 2 spelers op vakantie zijn en er ook nog 2 zieken zijn. Wouter besluit toch mee af te reizen naar Zevenkamp, maar heeft er wel eens fitter uitgezien

We starten dus met 6 spelers aan deze wedstrijd en vooraf weet iedereen dat er hard gewerkt zal moeten worden en vandaag zal blijken of we genoeg conditie hebben opgebouwd tijdens de trainingen de afgelopen maanden.

We gaan van start en Rotterdam is scherp en komt met een goede steal aan de leiding. Binnenland blijft rustig en de eerste periode is in het voordeel van Rotterdam. De tweede en derde periode eindigen allebei met een gelijke stand en de jongens geven aan in de pauze dat "dit een spannend potje" wordt.

Wouter moet helaas opgeven na twee periodes gespeeld te hebben en neemt plaats op de tribune. Ondanks dat hij zich ziek voelt blijft hij in de zaal om zijn team aan te moedigen - top

We zijn nog met 5 spelers over en iedereen zal dus de rest van de speeltijd in het veld staan - er zijn geen wissels meer. Het lijkt een kick te geven. De koppies staan scherp, er wordt prima verdedigd en er gaan weinig ballen verloren. Er wordt hard gewerkt maar ook volop genoten van het spel door de jongens zelf. De vierde periode wordt verdiend gewonnen en we gaan met een kleine voorsprong rusten (19-24).

Tijdens een korte bespreking in de kleedkamer genieten we heel even van de geluiden uit de kleedkamer van Rotterdam. Vervolgens bespreken we onze eigen tactiek voor de tweede helft en verder neemt iedereen voldoende water om er weer tegenaan te gaan.

Binnenland gaat voortvarend te werk - de vijfde en de zesde periode worden gewonnen. Door het goede verdedigende werk van alle 5 de spelers komt Rotterdam niet aan scoren toe.
De zevende periode eindigt in een gelijk spel en langzaam beginnen we echt te geloven dat vandaag een prachtige dag zal worden.

De wedstrijd wordt gewonnen met 27-44 en we stijgen in de ranglijst van de 5de naar de 4de positie. Een prachtige prestatie van U12-1 !

Tot slot de punten (volgens het wedstrijdsheet) :
Job (19), Raymond (9), Twan (6 ), Sjoerd (6 ), Stan (2), Wouter (2)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.