Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 18 januari 2015
Wedstrijdverslag Binnenland U12-1 - River Trotters U12-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


De eerste competitiewedstrijd in 2015 is een thuiswedstrijd voor jongensU12-1. Na het spelen van een oefenwedstrijd in de week voorafgaand aan de start van de competitie zijn de jongens vol zelfvertrouwen.
We moeten het vandaag helaas stellen zonder Twan, Stan en Yannick waardoor de overige 6 spelers weten dat er vandaag veel minuten gemaakt gaan worden.

De tactiek nemen we van te voren door - half veld verdedigen en onszelf niet over de kop lopen in de eerste helft door in de aanval te proberen de bal het werk te laten doen.

We gaan gelijk goed van start met Raymond, Daan, Sjoerd, Job en Wouter en komen in de eerste periode op een voorsprong van 14-2. Ook in de tweede periode gaan de jongens vol gas verder en komen we met een mooi verdeelde puntenregen op 30-5.

De voorsprong is groot en we zullen moeten proberen iets rustiger te gaan spelen zodat we de hele wedstrijd kunnen blijven controleren. Er worden in de derde en vierde periode een aantal prachtige aanvallen opgezet en dat is mooi om te zien. Verdedigend houdt iedereen zijn mannetje/vrouwtje en wordt er goed opgelet aan de help-side.

Het is rust en Binnenland leidt met een zeer comfortabele voorsprong van 48-13.

De tweede helft is ook ruim in het voordeel van Binnenland ook al wordt er door vermoeidheid wel wat slordiger gespeeld. River Trotters blijft doorvechten en heeft een leuk team dat sportief speelt; ook met een ruime achterstand blijven de jongens uit Hardinxveld hun best doen en worden er een paar prachtige schoten geraakt.

De eindstand is uiteindelijk 82-30 voor Binnenland. Een prima wedstrijd met een combinatie van fast breaks, samenspel en goede basket-gerichte acties. Verdedigend is er de laatste maanden vooruitgang geboekt bij alle spelers en ook durven we vaker 1 op 1 te spelen.


Job heeft veel punten gemaakt - helaas nog niet gedunkt  - maar was ook sterk in de verdediging. Raymond heeft weer een paar mooie schoten laten zien en was zeker in zijn passing. Daan heeft zijn speciale opdracht in de verdediging prima uitgevoerd  maar was zeker ook aanvallend effectief. Sjoerd was wederom belangrijk in de opbouw, raakte mooie vrije worpen en ging een aantal keer schitterend door de verdediging heen. Wouter was nuttig in de rebound (verdedigend en aanvallend) , heeft gescoord en maakte het de enige dame op het veld knap lastig. Kai wordt beter in de afronding en blijft goed overzicht houden in de aanval. Zijn inzet is wederom beloond met een paar flinke klappen van de tegenstander, maar daar klaagt Kai niet over.

Alle mannen - heel goed gewerkt en een prima start van de tweede helft van dit seizoen.


Tenslotte de punten (volgens het wedstrijdsheet) :
Job (24) , Kai (16), Sjoerd (16), Raymond (14), Daan (10) , Wouter (2)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.