Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 23 januari 2015
Mini van de week bij H1 is Wouter Jansen (Heren 1 Team)

Uitslagen en standen


Aankomende zaterdag in de Driesprong speelt Heren 1 een competitie wedstrijd tegen Red Giants uit Meppel. Bij deze wedstrijd is Wouter Jansen de mini van de week. Wouter speelt en traint bij Ju12-1.

Na eerst te hebben gehandbald is Wouter nu alweer zo’n 2½ jaar aan het basketballen. Wouter weet nu al dat hij heel lang wordt dus dat is alvast fijn om te weten voor later in een Heren team.

Het leukste aan de training vindt Wouter vooral de krachtonderdelen met name het zitten tegen de muur waarbij je bovenbenen flink verzuren. Het leukste aan de wedstrijden is voor hem vooral de spanning of je wint of niet. Hij vindt het ook geweldig om je helemaal rot te rennen en dan doodmoe te zijn na de wedstrijd.
Bij de laatste vraag aan Wouter welke speler van Heren1 zijn favoriet is en waarom weet hij nog geen antwoord. Hij kent de spelers van heren1 namelijk nog niet zo goed en wil eerst even de wedstrijd afwachten.
Nou Wouter komende zaterdag ga je de Heren heel goed leren kennen en hopelijk een hele leuke wedstrijd beleven. U kunt Heren 1 samen met Wouter zien warmlopen voor de wedstrijd die begint om 20.15 uur.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.