Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 23 januari 2015
Beter laat dan nooit en daarom stelt VU20 zich voor (Dames 20-1 Team)

Uitslagen en standen


Laat ik ons even voorstellen: Wij zijn het VU-20 team van CBV Binnenland. Om het team in januari voor te stellen is wellicht aan de late kant maar ach, beter laat dan nooit zullen we dan maar zeggen. In het komende stukje ga ik jullie stuk voor stuk wat persoonlijks vertellen over de meiden die dit team representeren.

Nummer 4: Cassidy Cheuk Alam, guard, is begonnen bij Cady’73. Cassidy is een kleine, snelle speelster met verassende moves. Ook op haar schot is niks aan te merken. Cassidy woont op zichzelf in Nesselande en ze staat ook wel bekend als de techneut van het team. Dit heeft ze verdient doordat ze Technische Natuurkunde studeert.

Nummer 5: Shari Jeffrey, guard is begonnen bij ROBA. Shari traint en speelt mee met Dames 1 waardoor we haar krachten soms moeten missen. Shari is een speelster waarop je kan rekenen, binnen en buiten het veld. Haar schot is constant en haar dribbelskills zijn uitstekend. Shari staat ook wel bekend als het feestbeest van het team. Dit doet ze vaak met Cassidy.

Nummer 6: Imke van Genderen, guard. Imke begon vorig seizoen bij CBV Binnenland en heeft zich snel omhoog gewerkt door haar goede inzet. Inmiddels heeft ze een vaste plek bij het VU-20 team en speelt ze soms met Dames 1 mee. Op de 3-puntslijn voelt Imke zich op haar gemak, dat is ook te zien aan haar scores. Imke staat ook wel bekend als het kleintje van het team, dit komt door haar leeftijd. Imke is namelijk met haar 14 jaar oud de jongste van het team.

Nummer 7: Yvonne Fransen, forward, is begonnen bij RZ. Yvonne is een sociale speelster. Haar drive over de baseline is niet te stoppen. Yvonne zit nu aan de opleiding voor schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Naast de opleiding werkt ze ook nog bij de Jumbo. Opvallend aan Yvonne zijn haar sociale kwaliteiten, ze ligt goed in de groep maar 1 op 1 is het ook altijd gezellig met haar.

Nummer 8: Pascalle Wooning, center, is begonnen bij Silvertown Lions. Pascalle is erg sterk rond de bucket en als ze de bal heeft weet je nooit wat ze gaat doen maar ook buiten de bucket ligt een bal thuis in haar handen. Pascalle zit nu in 5VWO en weet dit goed te combineren met basketbal. Ook bij Pascalle zijn haar sociale kwaliteiten opvallend, ze is er niet vies van om iets voor een ander te doen.

Nummer 9: Sasja van der Ven, forward, is begonnen bij B.O.B. Een auteur praat meestal niet graag over zichzelf, vandaar dat de toelichting bij deze speelster van korte duur is.

Nummer 10: Yvette Adriaans, center, is begonnen bij F.F.F en heeft al eerder bij CBV Binnenland gespeeld. Als Yvette eenmaal de bal in de bucket heeft is ze niet meer te stoppen maar ook 3-punters zijn een kwaliteit van Yvette. Al deze kwaliteiten mag ze ook bewijzen bij Dames 1. Yvette heeft samen met Sasja van der Ven MU16-2 voor 2 maanden gecoacht. Dit weerspiegelt haar kwaliteit buiten het veld. Ze is erg sociaal en gedreven.

Nummer 11: Charmey Koemans, forward/center, is begonnen bij BV Volharding. Charmey is krachtig, onverwachts en fel in het veld maar ze kan ook goed schieten en driven. Zoals u kunt lezen komen bijna alle speelsters niet uit Barendrecht maar Charmey spant de kroon. Ze vindt het spelletje zo leuk dat ze twee keer per week vanuit Goes komt gereisd. Dit laat gelijk haar kwaliteit zien, ze is erg gedreven en ambitieus.

Nummer 12: Iris de Raad, center is begonnen bij Rivertrotters. Ook Iris is doorgestroomd vanuit het MU-18 team van vorig jaar. Iris is een snelle center, iets wat niet zo vaak voorkomt. Ze duikt voor iedere bal. Iris is ook erg gedreven, dit hele seizoen heeft ze nog geen training gemist. Buiten het veld staat ze ook bekend om haar gedrevenheid.

Nummer 13: Kim Driessen, guard, is de enige die is begonnen bij Binnenland en die nooit weg is gegaan. Kim heeft helaas al een tijdje last van een vervelende blessure aan haar voet maar wanneer Kim speelt is het een feestje. Kim is een sociale speelster met een uitstekend schot. Kim heeft in tegenstelling tot de meeste andere sporters een vaste uitdrukking op haar gezicht. Ze heeft haar eigen persoonlijke supporter namelijk haar oma die probeert geen wedstrijd te missen.

Nummer 14: Madelon van Bennekom, center, is begonnen bij GOBA. Madelon is onze captain en voert deze taak met succes uit. Madelon traint en speelt soms mee met Dames 1. Ze is een sterke speelster die zich niet zomaar aan de kant laat zetten. Madelon studeert fysiotherapie. Ze is ook erg sociaal, ze helpt graag anderen en heeft het beste met iedereen voor.

Hennie Adriaans (links bovenste rij): Hennie is de redster van het team. Hennie regelt alle zakelijke dingen zoals het rijschema, was schema en wie er wanneer controleert bij Dames 1. Tijdens de wedstrijden houdt ze de statistieken bij. Al deze acties worden erg gerespecteerd door het hele team.

Linda Appers (rechts bovenste rij):  Linda Appers is net hersteld van een knie blessure en is nu volop aan het trainen en spelen bij Dames 1. Ze is een coach die alles uit ons probeert te halen. Linda ziet dingen in ons waar in we zelf niet eens geloven.

Alle wedstrijd foto’s zijn gemaakt door Wim van Genderen, de vader van Imke. Wij zijn hem als team erg dankbaar.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.