Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenwoensdag 4 februari 2015
Binnenland x2-1 vs Hurricanes x2-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Vandaag bezochten de Hurricanes de Driesprong in Barendrecht. We zijn deze ploeg ook in 2014 tegengekomen en we hebben toen gewonnen. We weten dat het een sterke ploeg is met een aantal goede spelers. We gaan met 8 man de strijd aan (Stan is nog geblesseerd).

De eerste 2 periodes spelen we rommelig maar zijn in ieder geval in staat om Hurricanes het scoren te beletten. Na scores van Daan, Kai en Raymond staan we voor met 11-4. Dat is een prima uitgangspositie om het eigen spel te spelen en langzaam verder weg te lopen bij Hurricanes. Tenminste...dat is het plan.
De jonge Barendrechters krijgen echter geen grip op de wedstrijd en komen niet meer aan scoren toe. De ene na de andere pass komt niet aan en als een bal wel goed wordt gegeven blijken we allemaal gladde handjes te hebben. Het matige, rommelige spel geeft Hurricanes de gelegenheid om zich te herstellen en de ploeg haalt de achterstand al in de 3de periode in en loopt flink uit aan het eind van de 4de periode : 14-22.

Tijdens de rust zie ik dat de jongens balen, maar helaas ook weinig vuur in de oogjes. De hoofden hangen naar beneden en de hoop op een overwinning lijkt te zijn opgegeven. Veel te vroeg... want de wedstrijd is pas op de helft en we hebben nog alle kans om gelijk te komen of te winnen.

In de tweede helft moet er gas worden gegeven. We gaan over op een full court press om druk op de tegenstander te zetten. Bal innames moeten veel sneller , de bal moet het werk doen (minder dribbelen !) en we mogen onze man in de verdediging niet laten gaan. Helpside pas op het laatste moment en daarna moeten we de eigen man weer opzoeken.

In de 5de periode speelt de ploeg net zo matig als in de 4de periode. Raymond blijkt nog flink last te hebben van zijn knie en kan niet optimaal verdedigen. Jammer - maar daar kun je niets aan doen. Het staat 14-28. We gaan de 6de periode op dezelfde voet verder, maar aanvallend lijkt de ploeg toch wat op te krabbelen. Klasse - we winnen de 6de periode met 6-4; ook al wordt het geen sprankelend spel, de inzet groeit met de minuut en de oogjes beginnen weer te glimmen. We zien een paar mooie acties van Yannick. De ploeg merkt dat er een kans is om dichter bij te komen. De tijd is heel beperkt, maar toch....

De 7de periode wordt ook gewonnen (6-1) met 4 punten van Kai en aan het begin van de laatste periode is de stand 26-33 in het voordeel van Hurricanes.

Twan, Job, Yannick, Sjoerd en Kai doen er alles aan om te winnen, maar de tijd werkt helaas in ons nadeel. De eindstand is 30-33 voor Hurricanes en eerlijk is eerlijk : Hurricanes was beter vandaag.


De punten (volgens het sheet):
Kai (8), Daan (7), Job (4) Sjoerd (4), Raymond (4), Twan (3)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.