Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 15 februari 2015
River Trotters x2-1 - Binnenland x2-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Rond de klok van kwart over tien vertrekt U12-1 met 8 spelers richting Hardinxveld voor de return tegen River Trotters. De eerste wedstrijd werd ruim gewonnen maar "een makkie" zou vandaag niet vanzelfsprekend zijn - we zijn gewaarschuwd nadat RiverTrotters vorige week met maar een paar punten verschil van Hurricanes heeft verloren.

De jongens hebben er zin in en na een hoop drukte in de kleedkamer staat iedereen gemotiveerd en met een klein beetje gezonde wedstrijdspanning op het veld klaar voor de warming-up. Ook bij River Trotters zien we strakke koppies tijdens het warm lopen. Kortom : het belooft een leuke wedstrijd te worden.

De eerste periode gaan we van start met Kai, Stan, Daan, Job en Sjoerd en vanaf de eerste minuut spelen de jongens scherp en geconcentreerd. Job opent de score voor Binnenland en Daan maakt het vierde en zesde punt - eerste periode 2-6 voor Binnenland.
Opvallend is dat er goed wordt samengewerkt, er wordt veel gepasst en in de aanval zijn we veel meer in beweging dan in de vorige wedstrijden.

IN de tweede periode komen Yannick, Raymond en Twan ook in actie en wordt de goede lijn doorgezet in zowel aanvallend als verdedigend opzicht. De voorsprong wordt vergroot door scores van Raymond, Yannick, Twan en Kai tot 10 punten - de stand na 2 periodes is 4-14.

Een riante voorsprong lijkt het maar ik ben er nog niet gerust op dat dit de hele wedstrijd zo zal blijven. River Trotters heeft een leuk team met een paar razend snelle jongens en een een meisje dat zeker niet onder doet voor de jongens.

De derde periode ontstaat er een mooie chemie tussen met name Daan en Job waardoor er veel snelheid in ons spel komt. De scores worden met plezier gegunt aan de andere spelers in het team die goed vrij kunnen komen: 4 punten voor Twan, 5 punten voor Job, 2 punten voor Sjoerd en 4 punten voor Yannick. 

De stand na 3 periodes is 6-28 geworden en Binnenland gaat vol vertrouwen de laatste periode in voor de rust. Dan blijkt maar weer dat het geen feest kan blijven. De 4de periode wordt wel gewonnen maar River Trotters knokt hard door en komt in deze periode tot 7 punten.

Rust stand 13 - 39

De tweede helft laat een iets ander beeld zien. River Trotters geeft niet op en is in staat de druk op Binnenland op te voeren. De 5de periode is nog voor Binnenland, maar de 6de periode is voor River Trotters en ook de 7de gaat naar de ploeg uit Hardinxveld.

De 8ste en laatste periode eindigt gelijk met een 10-10 stand waardoor de einduitslag uitkomt op 44-66.

Een hele leuke wedstrijd waarin er goed werd gespeeld door Binnenland , iedereen weer heeft gescoord en waarin River Trotters heeft laten zien dat het in de eerste confrontatie niet haar beste basketbal heeft gespeeld. Beide ploegen mogen trots zijn op het vertoonde spel en zeker ook op de onderlinge sportiviteit.

Ook het arbitrale duo verdiend een compliment voor het prima leiden van de wedstrijd.

De punten (volgens het wedstrijd sheet) :
Job (19), Twan (12) , Kai (11), Daan (6 ), Raymond (6 ), Stan (4), Sjoerd (4) , Yannick (4)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.