Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 8 maart 2015
Vrij weekend levert Lintex-Binnenland/Rotterdam play-off plaats op! (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


Zonder zelf in actie te komen hebben de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam zich dit weekend geplaatst voor de play-offs. De regerend landskampioen profiteerde van het ruime verlies van Dozy Den Helder bij CTO Amsterdam (88-56). Door deze uitslag zijn Loon Lions, Lekdetec.nl, CTO Amsterdam en Lintex-Binnenland/Rotterdam zeker van deelname aan de strijd om het landskampioenschap. In de aankomende twee competitieronden zullen Loon Lions en Lekdetec.nl strijden om plek één op de ranglijst en CTO Amsterdam en Lintex-Binnenland/Rotterdam om plek drie. In de laatste competitieronde (21 maart) zou zelfs de beslissing hier nog over kunnen vallen omdat dan de wedstrijden Lekdetec.nl tegen Loon Lions en Lintex-Binnenland/Rotterdam tegen CTO Amsterdam op het programma staan.

De play-offs starten op woensdag 1 april met de halve finale serie waaruit in een best of 5 de twee finalisten zullen komen. In de halve finale spelen de nummers één en vier en twee en drie van de eindstand van de reguliere competitie tegen elkaar.

Aankomende zaterdag spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam om 17.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam tegen De Wit-Grasshoppers.


Next Games
Vertom/Binnenland H1 versus BC Vlissingen THUIS
23-03-2019 18:304Consult/Binnenland VSE 1 versus Lekdetec THUIS
23-03-2019 20:30


Afval Loont Saldo
770
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Zaterdag 18-05 
aanvang 10:00u
in de Tipp InnBasketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.