Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 15 maart 2015
X2-1 ontvangt BOB thuis (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Na de uitwedstrijd tegen BOB treffen we de Oud Beijerlanders vandaag thuis in de Driesprong. De eerste wedstrijd werd gewonnen door de Barendrechters met 56-36 waarbij moet worden opgemerkt dat BOB het ons soms best lastig maakte.

We gaan wederom met het hele team de strijd aan - gelukkig zijn er geen blessures.

De afgelopen trainingen is er meer aandacht besteed aan het verdedigen en voordat we aan de wedstrijd beginnen leggen we er de nadruk op dat iedereen veel aandacht moet besteden aan het verdedigen. Toepassen wat we leren en beter basketbal spelen blijft het doel.

We starten net als vorige wedstrijd met goed en scherp spel en nadat Stan de eerste punten maakt, volgen treffers van Daan en Job en komen we op 12 punten. In de tweede periode zetten we door en raken Twan en Kai het netje. Ook Wouter en Raymond dragen hun steentje bij in de derde en vierde periode waardoor we met een comfortabele voorsprong kunnen gaan rusten.

De opdracht mbt het verdedigen (en niet te veel fouten maken) wordt in sommige delen van de wedstrijd prima uitgevoerd, maar gaande weg de wedstrijd komen de oude gewoontes bij een aantal spelers weer terug (tegenstander uit de rug weg laten lopen, handen gebruiken om iemand te stoppen en het duw en trek-werk neemt toe).
In de tweede helft gaan we wederom proberen de verdediging in de gaten te houden.

Aanvallend ziet het er in deze wedstrijd goed uit. Veel variatie - niet te veel afstandsschoten - en gebruik maken van de vrije man. Langzaam aan komt er meer lijn in het spel en krijgen de jongens zelf er veel lol in als ze merken dat het goed gaat.

Job laat een prachtige dunk aantekenen die helaas uit de ring stuitert, maar prachtig om te zien !

Twan schiet in de laatste seconde van de 6de periode een onvervalste 3-punter ! Een buzzer-beater die in de NBA 4 x herhaald zou worden.

Vanaf de bank zien we met verbazing dat Wouter in de verdedigende rebound met zijn vingers ruim boven de ring uitkomt....de volgende dunkende U12 speler ??

Een hele leuke wedstrijd met een paar bijzondere hoogtepunten.

Volgende week The Hurricanes; als iedereen weer lekker scherp is en net zoveel plezier beleeft aan de wedstrijd als vandaag, kunnen we met vertrouwen deze ontmoeting tegemoet zien.

De wedstrijd wordt verdiend gewonnen met 76-22. Well done !


De punten (volgens het sheet) :
Job (26), Twan (13) , Kai (12), Wouter (7), Daan (6 ), Stan (4) , Raymond (4) , Sjoerd (4)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.