Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 26 maart 2015
Zaterdag de bekerfinale (Dames 1 Team)


Aankomende zaterdag is het dan zover: de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam spelen dan de finale om de nationale beker (Carla de Liefde Trofee) in Wijchen tegen Lekdetec.nl. Deze ontmoeting is een herhaling van de finale van vorig jaar toen de ploeg voor de tweede maal in de clubhistorie met de bekerwinst aan de haal ging. Al eerder werd in het seizoen 2003-2004 de bekertitel gewonnen, toen ten koste van Probuild Lions.

Vorig jaar ging dus de bekerwinst naar Lintex-Binnenland/Rotterdam dat in een zinderende finale uiteindelijk met 78-66 van Lekdetec.nl wist te winnen. Afgaande op de competitie is de Bemmelse formatie in deze bekerfinale echter de favoriet. De ploeg van coach René van der Wielen eindigde in de reguliere competitie ruim voor Lintex-Binnenland/Rotterdam en won drie van de vier onderlinge competitieduels en de strijd om de Supercup aan het begin van het seizoen. In de halve finale van de Final Four, eind december, was de winst echter voor Lintex-Binnenland/Rotterdam dat een dag later in de finale ook Loon Lions zou verslaan. Al met al mag dus een boeiende en spannende bekerfinale verwacht worden!!

De wedstrijd in Sportcentrum Arcus in Wijchen begint om 19.30 uur.

Vanuit Barendrecht zal er om 17.00 uur een supporters bus vertrekken richting Wijchen. In de bus zijn nog slechts een paar stoelen vrij, dus wil je nog mee reserveer dan snel een plek inclusief toegangskaart bij Leo van den Adel (l.vandenadel@cbvbinnenland.nl). In de bus zal ook het nieuwe Binnenland-fanshirt verkocht worden (prijs € 20,-). Wil je met eigen vervoer maar toch nog een toegangskaart kopen dan kan dit zaterdag tussen 15.00 en 15.30 uur nog in de Tipp-Inn.

Zeker is in ieder geval dat ook NOS Studio Sport opnamen zal maken en deze zaterdag en/of zondagmiddag in de rust van de herenfinale zal uitzenden.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
970
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.