Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 30 maart 2015
De laatste fase van de competitie 2014-2015 start woensdag (Dames 1 Team)


Na de winst in de bekerfinale afgelopen zaterdag is er voor de vrouwen van Lintex-Binnenland/Rotterdam weinig tijd om na te genieten want aankomende woensdag start de laatste fase van de competitie met de play-offs. Regerend landskampioen Lintex-Binnenland/Rotterdam dat als vierde ploeg de play-offs bereikte komt daarin uit tegen het Landsmeerse Loon Lions dat de reguliere competitie als de nummer één afsloot. In de andere halve finale van de play-offs treffen de nummer twee Lekdetec.nl en drie CTO Amsterdam elkaar. De halve finale wordt gespeeld in een best-of-5 serie.

Lintex-Binnenland/Rotterdam won vorig seizoen de Final Four, Nederlandse beker en het landskampioenschap. De eerste twee titels wist de ploeg van coach Joost van Rangelrooy inmiddels met succes te verdedigen en wil er uiteraard alles aan doen om ook het landstitel te prolongeren. Loon Lions won alle vier de competitiewedstijden tegen Lintex-Binnenland/Rotterdam maar in de finale van de Final Four was het Lintex-Binnenland/Rotterdam dat in Landsmeer er met de prijs van door ging. Een groot voordeel voor Loon Lions is in ieder geval dat zij zich 1½ week hebben kunnen voorbereiden op de eerste ontmoeting, daar waar Lintex-Binnenland/Rotterdam zich maar twee dagen kan richten op de volgende opponent. Lintex-Binnenland/Rotterdam heeft echter laten zien er te staan op het moment dat er om de prijzen gespeeld moet worden. Het zou zo maar een mooie serie kunnen worden.

De wedstrijd van aankomende woensdag in het Indoor Centrum Landsmeer begint om 20.30 uur.

Het volledige play-off schema is:


Next Games
Landslake Lions - Binnenland V18 2e game F4 (Landsmeer)
10-05-2019, 20:00uBinnenland V20 - Batouwe
2e game F4 (Driesprong)
11-05-2019, 15:15u


Afval Loont Saldo
930
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Basketball Days 2019!!!

1, 15 en 22 juni, Driesprong te Barendrecht.Startoernooi 31 en 31 augustusSeizoensafsluiting feest en mixtoernooi 15 juni
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.