Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 29 juni 2015
Esther Fokke versterkt Lintex-Binnenland (Dames 1 Team)


Lintex-Binnenland heeft zich voor aankomend seizoen verzekerd van de diensten van Esther Fokke. De 19-jarige 185 cm. grootte forward komt over van het CTO, het opleidingsprogramma van de Nederlandse Basketball Bond waar ze vanaf 2012 deel van uit maakte.

Esther Fokke speelde eerst in de jeugd van BV Hoofddorp en maakte drie jaar geleden de overstap naar het CTO-Amsterdam om daar zich verder te ontwikkelen tot een volwaardige speelster. Ze doorliep alle nationale jeugdselecties en nam al deel aan diverse EK’s en WK’s en ook deze zomer maakt ze weer deel uit van het Nederlandsteam VU20. In 2014 behaalde Esther Fokke zilver op Jeugd Olympische spelen in Nanjing (China) met het Nederlands 3x3 team U18.

De keuze voor Lintex-Binnenland/Rotterdam is een hele bewuste keuze geweest: “als vervolgstap heb ik er voor gekozen om bij Binnenland te gaan spelen. Binnenland ken ik als een club waar heel hard wordt gewerkt in een goede teamsfeer en een goede coach. Binnenland doet altijd wel mee in de prijzen. Er zijn een aantal wisselingen in het team en ik denk dat ik daar goed bij pas. Ik heb er zin in om te gaan spelen”.

Coach Joost van Rangelrooy is heel blij met de nieuwe aanwinst: “Ik heb vorige zomer met Esther het Europees Kampioenschap in Portugal meegemaakt en ik heb daar gezien wat een enorme drive en geldingsdrang ze heeft. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met haar de volgende stap te maken in haar ontwikkeling. Een nieuwe omgeving waar presteren in combinatie met opleiden belangrijk is, zal haar beter maken voor de stap naar het buitenland. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit om met haar aan de slag te gaan”.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.