Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 14 augustus 2015
Lintex-Binnenland start voorbereiding op het nieuwe seizoen (Dames 1 Team)


Aankomende maandag start de selectie van Lintex-Binnenland de voorbereiding op het nieuwe seizoen 2015-2016. Na een seizoen waarin zowel de Nederlandse beker als de winst in de Final Four werd gepakt zijn de verwachtingen weer hooggespannen in Barendrecht, zeker ook omdat de nieuwe selectie van coach Joost van Rangelrooy en assistent-coach Mitchell Lieveld een aardige metamorfose heeft ondergaan. Ten opzichte van de selectie van vorig jaar zijn vertrokken Leonie Kooij (Dozy Den Helder), Michelle de Graaf (gestopt), Marlous Nieuwveen (Loon Lions), Corine Manuputty (Loon Lions) en Shay Selby (Osnabruck, Dld). Nieuwkomers zijn Rachel Roubehie-Fissa (Femina Wasquehal Basket, Fr), Esther Fokke (CTO Amsterdam), Randell van der Lee (Loon Lions) en Willeke Bruins (Green Eagles). Samen met Michelle Zantman, Shari Jeffrey, Lisa van den Adel, Zera Butter, Eline Kasius, Linda Appers en Rianne de Roos vormen zij de selectie voor aankomend seizoen.

De eerste test voor Lintex-Binnenland is al volgende week vrijdagavond 21 augustus als in sporthal De Driesprong in Barendrecht om 20.00 uur het Amerikaanse universiteitsteam van Drexel University (NCAA 1) op bezoek komt. Op zaterdag 29 augustus volgt dan nog een thuiswedstrijd tegen het Belgische D-Glas Oostende-Bredene, waar een week later in Oostende ook tegen gespeeld zal worden. De voorbereiding wordt afgesloten op zaterdag 12 september met een uitwedstrijd tegen Dozy Den Helder.

De eerste officiële wedstrijd voor bekerhouder Lintex-Binnenland is op zaterdag 19 september als in Bemmel tegen landskampioen Lekdetec.nl wordt gespeeld in de strijd om de Supercup.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.