Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingendonderdag 17 september 2015
Lintex-Binnenland start zaterdag seizoen met Supercup-duel (Dames 1 Team)


De vrouwen van Lintex-Binnenland starten aankomende zaterdag het officiële basketballseizoen als in Bemmel de wedstrijd om de Supercup tegen Lekdetec.nl op het programma staat. Lintex-Binnenland is houder van de Nederlandse beker en Lekdetec.nl veroverde na een meer dan spannende play-off finaleserie de eerste landstitel in de clubhistorie door Loon Lions te verslaan. De wedstrijd om de Supercup is een reprise van de wedstrijd van vorig seizoen, toen juist Lintex-Binnenland als landskampioen en Lekdetec.nl als bekerhouder aan de start mochten verschijnen en Lekdetec.nl er met de Supercup vandoor ging.

Coach Joost van Rangelrooy zal echter met niet al te hoge verwachtingen naar Bemmel afreizen. Door een groot aantal blessures bij belangrijke speelsters heeft hij slechts een zeer beperkte selectie tot zijn beschikking. Rianne de Roos (schouder), Eline Kasius (knie) en Randell van der Lee (enkel) zullen zeker niet inzetbaar zijn, en ook de inzet van Esther Fokke (voet) is zeer twijfelachtig.

Voor Lekdetec.nl zal de wedstrijd om de Supercup gelijktijdig ook de officiële ingebruikname inluiden van de nieuwe thuishaven, Sportcentrum de Schaapskooi. De toegang voor de wedstrijd om de Supercup is gratis.

Competitie

Volgende week woensdag start ook de competitie voor Lintex-Binnenland en wederom staat dan een confrontatie met Lekdetec.nl in Bemmel op het programma.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.