Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 27 november 2010
Dames 2 huis tegen BS Leiden DS1 (Dames 2 Team)


Na een weekend geen wedstrijd mochten wij afgelopen zaterdag van start tegen BS Leiden. Uit tegen deze dames lieten we ons in het eerst kwart verrassen door hun nummer 21 en konden wij in het vierde kwart pas afstand van hun nemen. Suus is inmiddels geopereerd aan haar knie en zal de rest van dit seizoen meer de fysio zien dan haar lief is. Ze was, heel stoer op krukken, op de tribune aanwezig om ons aan te moedigen. Dit is onze vierde thuis wedstrijd op rij en de tactiek waarmee de eerste vijf het veld in gaan is bij ons wel bekend.

Mandy, Christa, Daan, Esther en Priscilla vormen de starting vijf. De dames van BS Leiden lieten zich enigszins verrassen door de felheid van ons en ze voelden de druk bij het opbrengen van de bal. Door het dubbelen bij de middenlijn van Priscilla kon Daan een paar keer mooi de bal onderscheppen en rustig afmaken met een lay-up. Goed verdedigend samenspel van ons in het eerste kwart was de basis voor een prachtige 23 -10 stand.

In het tweede kwart liep het combinatie spel in de aanval soms heel mooi maar we verzuimen daaruit te scoren, de keuze voor het afstand schot was goed maar de bal wilde er niet in, mede daardoor ging dit kwart zo wat gelijk opging in aantal punten. 35 - 21 was zodoende de ruststand.

Maar ik was niet helemaal tevreden met de ruimte die in de het tweede kwart gegeven werd aan de dames van BS Leiden. Twee driepunters aan hun kant waren daar het bewijs van. De opdracht was weer van start te gaan zoals we begonnen waren en de uitvoering ervan van onze dames was prima verzorgd. Wederom liet BS Leiden zich onder druk zetten en fouten maken waardoor wij verder afstand konden nemen. Serena was heel lastig voor BS Leiden aanwezig in het midden gedeelte van het tweede kwart in onze verdediging. Ook in de aanval had ze een paar mooie treffers. Daan scoorde nog een driepunter waardoor we verder uit liepen. Derde kwart afgesloten met 62 -30.

De wedstrijd was gespeeld en dat zag je toch wel terug in het vierde kwart. De animo om er nog een keer tegenaan te gaan was bij ons weg gezakt. De dames van BS Leiden mochten in onze bucket komen en van afstand schieten, en wij maakten veel persoonlijke fouten. Laatste kwart 2 driepunters en twaalf keer een vrije worp tegen ons. 15 punten voor hen en slechts 10 aan onze kant. Uiteindelijk was deze wedstrijd een heel gemakkelijke overwinning met 72 – 45 in ons voordeel.

Onze punten waren als volgt verdeeld: Wendy 3, Priscilla 22, Anjelica 4, Serena 5, Daan 18, Christa 5, Merel 1, Esther 8 en Mandy 6.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.