Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 26 oktober 2015
Wedstrijdverslag U12-1 uit tegen Almere (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag 24 oktober verzamelen we bij de Driesprong voor de uit wedstrijd tegen Almere. De eerste wedstrijd thuis werd redelijk gemakkelijk gewonnen door de Barendrechters, maar de uitslagen van Almere in de verdere competitie tonen aan dat Almere sterker is geworden

We zijn gewaarschuwd en het is van groot belang dat we scherp van start gaan.

Ondanks dat in de eerste wedstrijd Almere in de tweede helft beter speelde dan in de eerste helft door het toepassen van een press, blijkt Almere toch te starten met een half court defense. Ook wij spelen half court waardoor er minder gehaast wordt gespeeld en er bij vlagen 'echt' basketbal wordt gespeeld. Binnenland opent de score (de coach dacht Raymond maar het sheet geeft aan Wouter) en de wedstrijd gaat gelijk op. 0-2, 2-2, 4-2, 4-4. Het eerste kwart eindigt in het voordeel van Almere met een stand van 16-12.

Het tweede kwart laat een gelijk beeld zien en ook dit kwart wordt nipt gewonnen door Almere met wederom 16-12.

In de rust bespreken we de voortgang; verdedigend gaat het vooruit en in de aanval was het spel in het tweede kwart beter dan in het eerste. We moeten de bal het werk laten doen, de vrije man zoeken en de aanval opzetten vanuit het midden in plaats vanaf de zijlijn.

8 puntjes achter is te overzien en met inzet en wilskracht kunnen we in de tweede helft langszij komen.

Het derde kwart is echter dramatisch. We starten slecht en Almere maakt een 10-0 run binnen 4 minuten. In de time-out moeten er maatregelen genomen worden om de achterstand niet nog verder op te laten lopen en we wisselen 3 spelers tegelijk. Dat lijkt gelukkig te werken en met veel inzet van oa. Luka in de verdediging kunnen we de opmars van Almere stoppen. Ook Koen doet zijn uiterste best en maakt zelfs zijn eerste punten. Het derde kwart blijft wel ruim in het voordeel van Almere en eindigt in 24-10.

Met een ruime achterstand gaan we het vierde kwart in : 56-34.
De jonge Barendrechters geven echter niet op en laten in het vierde kwart zien dat ze prima kunnen verdedigen. Er wordt keihard gewerkt en voor iedere bal wordt er gevochten. Het voetenwerk wordt sneller en Almere krijgt het moeilijk; de aanval loopt niet meer en diverse ballen worden onderschept. De wedstrijd slaat om en Binnenland neemt wraak. Het harde werken wordt beloont en het vierde kwart gaat naar Binnenland met 10-20. 

Het was uiteraard niet genoeg om de wedstrijd te winnen maar het geeft een goed gevoel om het laatste kwart ruim te winnen en het verschil tussen Binnenland en Almere in de einduitslag beperkt te houden (66-54)

De punten voor Binnenland zijn mooi verdeeld over de spelers, al kwam niet iedereen tot scoren vandaag.
Koen en Raoul : 2 punten, Stan 7 punten, Mano 8 punten, 11 punten voor Wouter, Jeremiah en Raymond allebei 12 punten.


Nog even terugkijkend op de wedstrijd en het wedstrijdformulier blijkt dat Almere een speler heeft laten gaan en een nieuwe speler in het team heeft opgenomen. Nummer 6 stond de eerste wedstrijd niet op het sheet en scoort in deze wedstrijd 24 van de 66 punten voor Almere

Het was in ieder geval een leuke spannende en vooral leerzame wedstrijd voor beide teams.
 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.