Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 2 november 2015
Lokomotief x2-2 vs Binnenland x2-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Na de spannende wedstrijd tegen Almere reizen we vandaag af naar Rijswijk. De eerste wedstrijd tegen Lokomotief werd gewonnen en de mannen gaan vol goede moed aan de slag.

We starten met Mano, Raoul, Stan, Raymond en Wouter en komen al snel op een ruime voorsprong van 0-8 door scores van Mano, Raoul, Raymond en Wouter. Loko verzet zich prima en komt iets terug maar uiteindelijk gaat het eerste kwart naar Binnenland met 11-16. Verdedigend laten we wat steekjes vallen en aanvallend worden er te veel ballen gemist.

Het tweede kwart drukt Binnenland beter door en wordt de bal beter rondgespeeld. Verdedigend staan we stukken beter en komt Loko niet veel aan scoren toe. Eerlijkheid gebied te zeggen dat Loko niet altijd even gelukkig was in de afronding, maar Binnenland was scherper, sneller en wint het tweede kwart terecht met 4-25. Rust # 15-41

In het derde kwart gaan we op dezelfde voet door. Het arbitrale duo ook en de coach laat te veel van zich horen op momenten dat het gevoel overheerst dat er niet met gelijke maat wordt gemeten, negeert vervolgens een waarschuwing en krijgt dan een technische fout.

De jongens laten zich er niet door afleiden gelukkig, spelen prima verder en winnen het derde kwart met 0-18.

In het laatste kwart wordt een mooie vrije worp van Koen afgekeurd vanwege een voetfout (heel jammer - prima geschoten) en krijgt Yannick een aanvallende fout toebedeeld omdat hij zijn been iets te hoog zou heffen bij een lay-up, maar toch gaat ook het laatste kwart gaat naar Binnenland met 10-16.

Eindstand 25-75

Een leuke wedstrijd voor de jongens na de verloren game tegen Almere en voor het eerst heeft ook iedereen vandaag punten gemaakt.

De punten : Wouter (18), Mano (12), Stan (12), Jeremiah (8), Luka (8), Raymond (8), Yannick (5), Koen (2), Raoul (2)=


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.