Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 29 november 2015
verslag X2-1 Bouncers vs Binnenland (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdagavond 28 november reizen de mannen van Binnenland U12-1 in de stromende regen af naar Waddinxveen. De derde wedstrijd van dit seizoen tegen Bouncers. Winst lijkt niet haalbaar tegen dit sterke team dat nog niets heeft verloren in de competitie, dus spreken we in de kleedkamer af dat ons doel is om het verschil in de einduitslag beperkt te houden en gaan we er een leuke wedstrijd van maken.

De eerste kansen zijn voor Binnenland maar de ballen springen helaas uit de ring en Bouncers opent de score. Binnenland komt door een mooie treffer van Stan weer op 2-2 en de eerste periode is leuk om te zien en erg spannend. Tot ver in het eerste kwart weten we gelijk te blijven (9-9), maar dan moeten we helaas Raymond van het veld dragen. Bij een duel klapt hij door zijn enkel en kan niet verder spelen. Met behulp van het publiek wordt zijn enkel gekoeld in de kleedkamer en vakkundig ingetaped. Later zal blijken dat we Raymond in de het derde kwart weer het veld in kunnen sturen.
Het eerste kwart eindigt met 15-9 in het voordeel van Bouncers.

We gaan vol goed moed verder maar Bouncers loopt verder uit naar 21-13 en met 10 (!) gemiste vrije worpen aan de kant van de Barendrechters gaan we met 35-21 rusten.

Aan het begin van de derde periode is het goede nieuws dat Raymond het weer gaat proberen - het slechte nieuws is dat Wouter nu flink last heeft van zijn bezeerde vingers en even rust moet houden. Met scores van Mano en Jeremiah weten we 6 punten te maken maar zakken we in en laten we Bouncers verder uitlopen.
Het blijft gelukkig wel een wedstrijd en ondanks de achterstand geven de jongens niet op. Bouncers heeft het op momenten echt lastig om Binnenland af te stoppen en moet veel fouten maken om ons van het scoren af te houden (21 fouten in deze wedstrijd voor Bouncers tegen 8 van Binnenland). Raoul moest ons vroegtijdig verlaten dit keer  - hij is MINI van de week en mag bij Heren 1 op de bank. Een superleuke ervaring voor de 12-1 spelers.

Het vierde kwart laten de mannen zien dat ze uit het juiste hout gesneden zijn en halen nog een keer alles uit de kast. Er wordt druk gezet op de bal en veel beter gekeken. De bal gaat het werk doen en de vrijstaande man wordt gevonden. We sluiten waardig af en winnen het laatste kwart met 13-16 door scores van Luka, Yannick, Wouter, Raymond en Mano.

Eindstand 68-43. Een verdiende overwinning voor Bouncers, maar een leuke wedstrijd voor beide ploegen.

Na de wedstrijd krijgen we een compliment van de coach van Bouncers - we hebben het Bouncers lastig gemaakt en we speelden veel beter dan in de eerdere wedstrijden tegen Bouncers. We zijn vooruit gegaan ! Gefeliciteerd mannen.

De punten : Mano (10), Stan (10), Raymond (9), Wouter (6), Luka (4), Jeremiah (2), Yannick (2)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.