Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 16 oktober 2010
Dames 2 uit tegen Green Eagles (Dames 2 Team)


Zaterdag 16 oktober onze vierde uitwedstrijd op rij tegen de dames van Green Eagles te Maassluis West. Op Esther na, last van haar onderbenen, waren we compleet en we moesten even op de volleyballers uit Maassluis wachten voordat het veld beschikbaar was. Daan begon met een spuit in haar rechter knie. Een schroef van een operatie van zes jaar geleden wil er nu blijkbaar uit.

Mandy had samen met haar vriend een huis gekocht, dat doe je ook niet elke dag, en er waren supporters op de tribune speciaal voor haar gekomen, dus zodoende een speciale dag voor haar. Evenals de vorige wedstrijd tegen BS leiden lieten we ons weer verrassen door een driepunter van de tegenpartij. Deze keer waren wij snel in het initiatief over te nemen en door de scores van Mandy en Priscilla stonden we snel voor. Nummer 11 van de tegen partij maakte ons het lastig met haar zes punten op een rij, goede linker hand, en zodoende was het eerste kwart in ons voordeel met 13 tegen 15. Met de inbreng van Suus hadden wij een prima start in het tweede kwart. Na vijf minuten was de stand 13- 28 in ons voordeel maar helaas konden we dit niet vasthouden. De Eagles kwamen dankzij hun beter samenspel terug en mede door een driepunter van hun nummer 4 kwamen ze dichter bij. Mandy maakte vlak voor tijd nog een goede linker lay-up en wij hadden een ruststand van 26 – 34 in ons voordeel. Ik was de eerste helft nogal kritisch op mijn dames bij fouten in de verdediging en dat had een negatieve invloed op het totale spel. Tijdens de rust even met elkaar bijgepraat hoe we met elkaar in de wedstrijd zaten. In de verdediging gaven we te veel ruimte weg bij hun aanval opbouw en in onze eigen aanval stonden we naar mijn menig te lang stil zonder dreiging met de bal. Derde kwart hadden wij meer controle op de wedstrijd en konden we dit kwart gemakkelijk afsluiten met 9 -12 in ons voordeel. Door goed samenspel en het speelveld ruim houden wisten Suus en Daan te scoren in de start van derde kwart . Na vijf minuten stonden we zelfs voor met een stand van 35 – 55 in ons voordeel. Helaas konden we ook deze voorsprong niet verder uitbouwen. Eagles ging wat fanatieker spelen en wij hadden wat woorden met de scheidsrechter waar Eagles van profiteerden. Na een time-out van onze kant speelden wij de wedstrijd prachtig uit en zodoende hadden wij wederom een uitwedstrijd overwinning te pakken. Volgende week zaterdag eindelijk onze eerste thuis wedstrijd dit seizoen. Ik hoop op veel supporters op de tribune en veel felheid van onze kant op het veld.

Tot slot de punten scores van deze wedstrijd, met de opmerking dat scoren alleen niet alles zegt. Zo zag ik deze wedstrijd Serena een aantal keren goed bal winst maken en Wendy de nodige verdedigings rebounds pakken. De punten gingen naar: Priscilla 9, Anjé 2, Suus 13, Serena 2, Daan 12, Christa 5, Elyse 4, Merel 2 en Mandy 10.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen River Trotters UIT
23-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 11-01

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.