Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 9 oktober 2010
Dames 2 uit gewonnen van BS Leiden D1 (Dames 2 Team)


Zaterdag 9 oktober onze derde uitwedstrijd op rij tegen de dames van BS Leiden in de vijf mei hal. Wij waren niet compleet en fit. Daan had een seminar in Spanje en Esther en Anjelica konden niet voluit gaan. Bij de start kwam de verrassing van nummer 21 van Leiden. Zij schoot achter elkaar 2 driepunters. Meteen maar een time-out genomen en gevraagd om met ze allen wat dichter op de man te verdedigen. En de lange passing van BS Leiden mag niet aankomen bij de tegenstander. Daar moet je tussen zitten. In onze aanval liep Priscilla goed vrij en kon zodoende aangespeeld worden vanuit het spelletje 1. Met 8 punten in het eerste kwart was ze goed op dreef en het eerste kwart sloten we af met 12 – 15 in ons voordeel.

Esther scoorde direct in het tweede kwart gevolgd door een driepunter van Christa. Nummer 4 en 13 van Leiden maakten ons het lastig en zodoende konden we geen afstand nemen. Merel schoot van afstand mooi raak en via een assist van Suus kwam ze helemaal vrij in de bucket voor een lay-up aan de linkerkant. Het liep redelijk in het tweede kwart bij ons en we hadden met een ruststand van 27 -34 een klein gaatje geslagen. Wat wel beter kon was meer snelheid in de aanval brengen. Vanuit positie 3 wordt er te lang gewacht op het block van 5 en er wordt niet gevarieerd met spelletje 1. Verder meer druk zetten op Leiden als ze in de aanval de bal oppakken en niet meer mogen dribbelen. BS Leiden komt beter uit de kleedkamer terug dan wij. Hun nummers 21 en 13 gooien hun puntjes er in en wij lopen wat ongelukkig tegen een paar persoonlijke fouten aan. Priscilla met 4 fouten naar de kant gehaald en Wendy als vervangster erin om op positie 5 te spelen.

Esther botst ongelukkig tegen een tegenstander en verzwikt haar enkel een beetje. Halverwege het derde kwart weer een time-out genomen en geprobeerd de dames aan te gegeven dat het verdedigend wel goed gaat maar dat we te veel balverlies hebben in de aanval door slordig spel en te veel een afwachtende houding hebben. Meer richting de ring gaan! In de laatste minuten van het derde kwart stelt Christa het voorbeeld. Ze zet druk op het opbrengen van de bal bij BS Leiden en met succes en ze schiet er een paar driepunters in. Derde kwart 45 – 52 in ons voordeel en het is nog steeds een wedstrijd.

Nog een driepunter van Christa bij aanvang van het vierde kwart en we zijn los van BS Leiden, deze wedstrijd winnen we wederom in het vierde kwart. Mede door goed spel van Serena, Suus en Mandy lopen we verder uit in de laatste minuten. We krijgen in de laatste minuten nog volop kansen om nog verder uit te lopen maar helaas lukt nog niet alles bij een ieder. Eindstand 50 – 68. Christa speelde heel lekker deze avond en ze had 20 punten (vier 3 punters). De overige punten werden gemaakt door Priscilla 15, Merel 4, Anjelica 6, Esther 7, Serena 4, en Suus 12


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.