Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzaterdag 25 september 2010
Dames 2 start de competitie met twee moeizame uitoverwinningen (2) (Dames 2 Team)


Zaterdag 25 september uit tegen Forwodians dames 1 in Voorhout. Na wat oponthoud door files rond Rotterdam op de A20 kwamen we iets te laat aan maar er werd nog gespeeld voor ons en die partij was bezig in het derde kwart, dus alle tijd. De start van deze wedstrijd voorspelde niet veel goeds. De gehele tafel wist niets van 24 seconden af en had verder geen ervaring. Eén van de twee scheidsrechter voelde zich geheel niet lekker maar was toch gekomen. Ik vond de bal vaardigheden van de tegenstander niet zo best tijdens hun inlopen en het leek me een goed idee om maar gelijk man to man te gaan spelen over het gehele veld. Forwodians gooide er gemakkelijk wat punten in doordat wij ze te veel speelruimte gaven. Eerste kwart 16 – 13 in ons nadeel. Het tweede kwart starten we goed met een paar driepunters maar het spel wordt erg rommelig. We kregen snel fouten en Forwodians benut hun verkregen vrije worpen. Priscilla loopt weer een fout op. Even checken bij de tafel en ze heeft er al drie. Wij weer in de aanval, we hebben balbezit en er wordt flink geduwd en getrokken in de bucket. De scheidsrechter fluit voor een fout. In ieder geval voor iemand van Forwodians toch? De tafel roept dat Priscilla bij ons vijf fouten heeft en moet eruit. No way!

Wat een gedoe zeg, die meiden achter de tafel zaaien een partij paniek en schrijven maar wat op. Na flink wat discussies Priscilla terug naar 3 fouten en ook nog een vergeten driepunter van Daan wordt geteld. We spelen de laatste vier minuten uit van het 2e kwart met een ruststand 27 – 24 in ons voordeel. Gelukkig wordt de gehele tafel vervangen tijdens de pauze en start het derde kwart.

Wij laten Forwodians hun spelletje spelen en ze komen zodoende tegemakkelijk in onze bucket. Zij spelen fanatieker dan wij en bij ons loopt het niet in de aanval. Na het derde kwart kijken we tegen een 39 -38 achterstand aan. We laten ons te veel imponeren door de spelwijze van de tegenstander en er moet harder gewerkt worden aan onze kant. Met nog vijf minuten te spelen maakt de coach van de tegenparij een technische fout. Twee vrije worpen en balbezit voor ons. We scoren weer en dat geeft vertrouwen. Stand 45 -45 op dat moment. Onze bank gaat het team in het veld fanatiek aanmoedigen en dat heeft succes. We gaan er tegenaan. Feller op de man verdedigen en zodoende forceren we passing fouten bij hun, wij een paar keer balwinst en een break er over heen. Echt prima gedaan.

Forwodians gaf het op. De laatste 3 minuten vliegen de ballen hun om de oren en wij scoren gretig. Onze score in het vierde kwart loopt op naar 25 punten en met een eindstand van 45 – 63 leek dit een gemakkelijke overwinning. Er valt nog een hoop te schaven aan het aanvalsspel en te verbeteren in de verdediging. Vanuit de spel hervattingen, out of bounce, scoren we nog niet. Als we eenmaal als team in het veld een tandje bij kunnen schakelen dan loopt het wel. De gemaakte punten werden als volgt verdeeld: Christa 7, Angelica 3, Priscilla 16, Daan 11, Mandy 8, Suus 16 en


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1 tegen Keijser Capitals Thuis
23-11-2019, 20:45uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Tantalus THUIS
16-11-2019, 20:00u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Algemene Ledenvergadering

Maandag 25-11
aanvang 20:00u
in de Tipp Inn30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.