Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenvrijdag 15 januari 2016
Lintex-Binnenland ontvangt koploper Grasshoppers (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De eerste thuiswedstrijd voor de vrouwen van Lintex-Binnenland in het kalenderjaar 2016 levert op zaterdagavond 16 januari gelijk een confrontatie op met de huidige koploper van de Vrouwen Basketball League, Solar systemen Grasshoppers. De ploeg uit Katwijk is de grootste verrassing van het huidige seizoen. Daar waar in de afgelopen jaren Grasshoppers nooit kon meestrijden om de prijzen is het team van coach Rick Driessen dit seizoen ijzersterk bezig en wist dit in december te bekronen met de winst van de Final Four. De ploeg speelt snel en attractief basketball en heeft daarbij een aantal goede schutters in huis.

Lintex-Binnenland wist in de eerste twee ontmoetingen van dit seizoen tegen Solar systemen Grasshoppers geen vuist te maken en verloor beide wedstrijden dan ook ruim. Het feit dat de ziekenboeg echter bijna is leeggestroomd en de winst vorige week bij het toen nog bovenaan bivakkerende Dozy BV Den Helder geeft aan dat het team van coach Joost van Rangelrooy op de weg terug is. Een zege op Solar systemen Grasshoppers kan de thuisploeg goed gebruiken om zicht te houden op een plek bij de eerste vier op de ranglijst en om met nog meer vertrouwen richting de belangrijkste maanden van het basketball seizoen gaan.

De wedstrijd van aankomende zaterdag in sporthal De Driesprong in Barendrecht begint om 20.15 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
260
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.