Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 18 januari 2016
Binnenland x2-1 vs Bouncers 12-1 (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag 16 januari staat de eerste wedstrijd op het programma van de jongens U12-1. Een nieuwe competitie met 1 bekende : Bouncers - en laat dat nu net de eerste tegenstander zijn. In de eerste helft hebben we 3 keer verloren van deze ploeg dus stellen we het doel niet op winnen maar willen we zo lang mogelijk bij blijven en het liefst met een verschil eindigen tussen de 15 en 20 punten verschil.

Vanaf de eerste minuut zetten we druk en maken we het Bouncers niet te makkelijk. De eerste punten zijn dan ook voor Binnenland. De verdediging staat goed, de jongens zijn alert en willen graag een goede wedstrijd neerzetten. Ook aanvallend loopt het goed; er wordt veel gekeken naar elkaar en de passing is goed. De bal doet het werk en het eerste kwart wordt verdiend gewonnen met 20-13.
We zijn er nog lag niet - dat besef is er wel degelijk - maar we zien ook dat we met hard werken en goed verdedigen, Bouncers van het scoren kunnen houden. Jeremiah speelt vandaag de hoofdrol. Zijn inzet is enorm, zowel aanvallend als verdedigend, en de ballen vallen vandaag goed. Hij creëert zelf kansen door goed inside te gaan wanneer het kan maar wordt ook geregeld gevonden door zijn teamgenoten.

De ruststand is 35-24 voor de Barendrechters.

In de derde periode stellen we de verdediging bij en daar maakt Bouncers gebruik van. Door een paar mooie aanvallen achter elkaar wordt de voorsprong snel kleiner en moeten we onze plannen aanpassen. Gelukkig vinden Stan , Mano Raymond en Jeremiah het netje en is de stand na drie periodes 46-43. Een fantastisch resultaat gezien de eerdere confrontaties.
Helaas gaat het in het vierde kwart mis. De scherpte van het begin van de wedstrijd is weg en Bouncers krijgt meer zelfvertrouwen nu de voorsprong klein is geworden. Het samenspel van de eerste helft kunnen we niet herhalen en verdedigend laten we te vaak steken vallen. Verschillende kleine botsingen resulteren in pijnlijke knieën en andere gewrichten waardoor we soms met de vele wisselingen te weinig tijd hadden om te herpakken.
Jammer dat we het vierde kwart niet meer aan konden haken. De einduitslag doet geen recht aan de onderlinge verhouding deze zaterdag. Het lijkt een makkelijke zege van Bouncers als je er niet bij bent geweest maar daarvan was zeker geen sprake. Eindstand : 54-73.

Jeremiah speelde zijn beste wedstrijd tot nu toe, maar ook de andere spelers speelden een prima wedstrijd. Als team werd er goed samengespeeld en keihard gewerkt . We hebben vandaag laten zien dat we thuis horen in de eerste klasse. Ondanks het verlies is de coach trots op zijn jongens.

We gaan de komende weken weer hard aan de slag en gaan vol goede moed de tweede helft van de competitie in


De punten tenslotte : Jeremiah (24), Stan (11), Mano (6), Wouter (6), Raymond (6), Yannick (1)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.