Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 25 januari 2016
Dinsdagavond bekertopper in De Driesprong (Dames 1 Team)


Morgenavond staat in de kwartfinale van het bekertoernooi een echte topper op het programma. In sporthal De Driesprong spelen de vrouwen van Lintex-Binnenland tegen de koploper van de Vrouwen Basketball League, Dozy BV Den Helder. Lintex-Binnenland is de bekerhouder, zowel in 2015 als in 2014 werd deze titel in de wacht gesleept. Dozy BV Den Helder kende een aantal moeizame jaren maar behoort dit jaar weer tot één van de topploegen. De laatste onderlinge wedstrijd tussen beide ploegen dateert van enkele weken gelden toen Lintex-Binnenland in Den Helder met 60-65 de zege meenam naar Barendrecht.

Voor de halve finale van het bekertoernooi zijn inmiddels al Lekdetec.nl (winst op Amazone Utrecht) en Loon Lions (zege op Solar systemen Grasshoppers) geplaatst. De vierde halvefinalist komt uit het duel Groene Uilen tegen CTO Amsterdam dat eveneens dinsdagavond zal worden gespeeld. Na afloop van de wedstrijd Lintex-Binnenland tegen Dozy BV Den Helder zal de loting voor de halve finale plaatsvinden. De loting zal (vanaf ca. 22.45 uur) live te volgen zijn via de livestream: https://livestream.com/BinnenlandDames1/events/4733270

De bekerwedstrijd in sporthal De Driesprong in Barendrecht begint om 20.30 uur. Toegangskaarten zijn alleen verkrijgbaar bij de kassa in de sporthal vanaf één uur voor de wedstrijd.


Next Games
4-Consult/Binnenland Dames 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00uVertom/Binnenland Heren 1
Aanvang competitie
14-09-2019, 00.00u


Afval Loont Saldo
60
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Startoernooi 31 en 31 augustus
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.