Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 7 februari 2016
Binnenland U12-1 komt net te kort (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Zaterdag 6 februari reist een kleine delegatie  jonge Barendrechters van U12-1 af naar Gouda voor het tweede treffen in deze competitiehelft tegen Bouncers. Wouter is geblesseerd aan zijn knie en kan niet spelen - Raoul ligt met koorts onder de wol, dus zijn we vandaag met maar 7 spelers.
De vorige wedstrijd tegen Bouncers was spannend en leidde Binnenland tot en met het derde kwart de wedstrijd. De voorsprong werd in het vierde kwart uit handen gegeven en Bouncers won de wedstrijd uiteindelijk met een ruim verschil.

Het eerste kwart gaat gelijk op. Jeremiah, Mano, Stan en Koen zorgen voor 16 punten en Bouncers komt tot 18 punten. Onder het bord missen we regelmatig, maar verder wordt er goed samengespeeld en sterk verdedigd.
In het tweede kwart zien we een zelfde beeld en maken Raymond, Stan en Jeremiah de punten, maar dat is alleen mogelijk door het goede spel en de assists van Luka, Yannick en Mano. We blijven zoeken naar de vrij man, staan verdedigend ons mannetje en hebben het geduld om niet achter de tegenstanders aan te lopen maar ons eigen spel te maken. We gaan rusten met 6 punten verschil in het voordeel van Bouncers.

Het begin van het derde kwart lijkt Bouncers afstand te gaan nemen en speelt Binnenland onrustig. Passes zijn te kort, er wordt te weinig bewogen en de rust in het spel verdwijnt. Samenspelen wordt dan moeilijker en de mannen gaan voor eigen geluk. Even bijpraten dus. Gelukkig herpakt Binnenland en leggen we nog meer focus op de man-to-man verdediging waardoor Bouncers minder aan scoren toekomt. De matige start van het derde kwart is daardoor niet terug te zien in de stand. We winnen het derde kwart met 2 punten (15-17). Raymond en Stan scoren resp. 7 en 6 punten en Jeremiah en Mano ieder 2.

Bij het begin van het vierde en laatste kwart lijken de jongens zelf ook in te zien dat er nog helemaal niets is verloren. We zijn als 'underdog' begonnen maar het verschil is maar 4 punten ! De Binnenlanders gaan er voor en al snel komen we gelijk. Gedurende de hele vierde periode gaat het gelijk op en staan we geregeld gelijk, nipt voor of nipt achter. Spannend en vooral leuk. Met 2 punten achter, nog een halve minuut te gaan en balbezit voor Binnenland is er nog een time out. We spreken af wie de bal inneemt en wat we moeten doen. Door de spanning vergeten de mannen de afspraken al voordat ze het veld weer betreden. De bal wordt niet ingenomen volgens afspraak en met een gehaast schot raken we de bal kwijt. De bal wordt heroverd maar ook dan vergeten we een paar afspraken en komen we niet tot scoren. Helaas... de wedstrijd wordt verloren met 61-59.

Een mooie wedstrijd van de 7 Binnenlanders. Jammer dat er verloren is maar dat mag het goede gevoel over het spel en de mogelijkheden zeker niet overstemmen.

Niet iedereen kwam tot scoren vandaag maar zoals al eerder gezegd - zonder goed samenspel en veel passes kunnen we niet veel punten maken dus dat is minstens zo belangrijk.
[Jeremiah 18, Raymond 17, Stan 12, Mano 10, Koen 2]=


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.