Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenzondag 7 februari 2016
Lintex-Binnenland zakt diep door de ondergrens (Dames 1 Team)

Uitslagen en standen


De vrouwen van Lintex-Binnenland kunnen de aspiraties om te gaan strijden voor de nationale titel dit seizoen wel vergeten. In een belangrijk 4 punten duel tegen Lekdetec.nl zakte het team van coach Joost van Rangelrooy in een goed bezochte sporthal De Driesprong diep door de ondergrens en verloor na een ruststand van 18-43 uiteindelijke met 42-79. Lintex-Binnenland lijkt binnen twee weken verandert te zijn van een team dat de koplopers van de Vrouwen Basketball League het vuur aan de schenen legde tot een ploeg die amper strijd levert en de ring op geen enkele manier weet te vinden. Tegenstander Lekdetec.nl daarentegen toonde meer besef dat het een cruciaal duel was en troefde Lintex-Binnenland op alle fronten af waardoor het terecht de winst mee nam naar Bemmel. Lintex-Binnenland zal om het seizoen nog enigszins te redden, zijn pijlen nu volledig moeten gaan richten op het bekertoernooi, waarin het CTO de laatste horde is om de finale te bereiken.

Lintex-Binnenland begint de wedstrijd te slap en onder aanvoering van Karin Kuijt pakt Lekdetec.nl al snel een 2-9 voorsprong. Rianne de Roos antwoord dan nog wel maar het slordige spel van de thuisploeg zorgt ervoor de de regerend landskampion simpel verder kan weglopen en al na kwart één met 11-21 de leiding heeft. Het tweede kwart gaat Lekdetec.nl gewoon verder waar het gebleven is daar waar Lintex-Binnenland aanvallend ijs- en ijskoud blijft, en bij rust is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld (18-43).

De vele supporters van Lintex-Binnenland hopen nog dat na de rust er een ander team op het veld verschijnt maar de werkelijkheid is anders. Het schot valt totaal niet en het geloof op een goede afloop is snel weg. Lekdetec.nl ruikt bloed en loopt alsmaar verder weg van de thuisploeg en kan het laatste kwart ingaan met een 28-60 voorsprong. Het laatste kwart is daarom slechts een formaliteit en uiteindelijk gaat de winst met 42-79 naar Lekdetec.nl.

Scores: Rianne de Roos 10 (+ 8 rebounds), Eline Kasius 9 (+ 7 rebounds), Esther Fokke 6, Lisa van den Adel 5, Yvette Adriaans 3, Zera Butter 2 (+ 7 rebounds, 7 steals), Michelle Zantman 2, Roubehie-Fissa 2, Linda Appers 2, Shari Jeffrey 1.

Volgende week zaterdag speelt Lintex-Binnenland in sporthal Galgenwaard in Utrecht de uitwedstrijd tegen Amazone. 


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Cangeroes THUIS
19-10-2019, 18:00uVertom/Binnenland Heren 1 tegen
Racing Beverwijk THUIS (beker)
19-10-2019, 15:30u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
30 november 9:00. BS2 Scheidsrechter praktijkdag

BS2 Scheidsrechters praktijkdag is voor U16 teams en hoger.

Start om 9:00 >>>>Pubquiz, vr.15-11, 19:30u

In de Tipp Inn

 Fysio-uitleg 29-11

20:00 uur in de Tipp InnContactavond vr. 01-11

Aanvang 20:00 uur in de Tipp Inn
Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.