Renes.

Renes.Realisatie website:
Magna Cura Automatisering Netzaken.nl Web Applicaties en toepassingenmaandag 7 maart 2016
Verdiende overwinning door JU12-1 op Cobra Nova (Jongens 12-1 Team)

Uitslagen en standen


Na een korte 'break' ivm de vakanties staat het tweede treffen tegen Cobra Nova op het programma en reizen de jonge Barendrechters af naar Voorburg.

We zijn compleet al is Wouter niet helemaal fit vandaag en heeft hij ook niet kunnen trainen de afgelopen week. De start van de wedstrijd is leuk en de stand tussen beide ploegen loopt gelijk op. Er wordt zeker in de eerste minuten erg goed gekeken en Mano weet Jeremiah meerdere malen goed te vinden. Stan benut zijn vrije worpen en treffers in het eerste kwart van Jeremiah, Stan, Luka, Yannick, Mano en Raymond zetten ons op een bescheiden voorsprong van 16-23.
Dan het tweede kwart. We wijzigen ons strijdplan maar zien dat het niet goed uitpakt. We spelen te gehaast, er wordt slordig met balbezit omgegaan en de passes komen niet aan. Tel daarbij op dat de bal regelmatig uit de ring stuit en het resultaat is dan ook dat er maar 8 punten voor Binnenland in het hele kwart op het bord komen terwijl Cobra 16 punten weet te maken. Met de rust staan we 1 punt achter : 32-31.

Tijdens de rust spreken we af dat we weer de tactiek van het eerste kwart gaan toepassen en we herhalen punt voor punt wat er belangrijk is voor ons spel, zowel in de aanval als ook zeker in de verdediging.

We starten het derde kwart met Yannick en Mano als guard, Stan en Wouter als forward en Raymond neemt de center positie voor zijn rekening. Stan opent de score en Binnenland komt dus weer aan de leiding. Wouter doet er een schepje bovenop en gelukkig zien we Binnenland weer beter spelen. De bal gaat rond en er wordt deze periode goed positie gekozen en vrij gelopen. We proberen een aantal dingen uit die we eerder deze week hebben getraind en soms lijkt het nog te lukken ook.
Het derde kwart is goed en Binnenland loopt flink uit tot 39-55 door scores van Stan, Wouter, Raymond, Jeremiah en Yannick.  In het vierde kwart zetten we de lijn van het derde kwart door. Als je voorstaat lukt er veel en de lach op de gezichten geeft aan dat de jongens echt genieten van de wedstrijd. Koen revancheert zich geweldig van zijn optreden in het eerste kwart en dribbelt meerdere keren prima om zijn tegenstander heen. Zijn inzet wordt beloond met een score in de 5de minuut. Raoul verdedigd als een leeuw en moet helaas vlak voor tijd naar de kant met 5 fouten. Wouter maakt gelukkig een paar goede invalbeurten ondanks zijn mindere conditie vandaag. Yannick speelde heel gedreven en was nuttig in de opbouw en regelmatig gevaarlijk richting de ring. Luka wederom goed met veel inzet en heeft ook weer gescoord. Stan sterk in de verdediging en aanval met niet alleen een paar mooie vrije worpen maar ook een paar prima jumpers tijdens de wedstrijd. Mano was goed op dreef met weergaloze dribbels en zeker ook hele mooie passes. Raymond had het zwaar in de eerste helft maar speelde een prima tweede helft waarin de ballen wel het netje vonden maar moest helaas de laatste paar minuten rust houden ivm zijn enkel. Jeremiah tenslotte was wederom top scorer en ging met een bebloede arm na een val tegen de muur van het veld nadat het laatste fluitsignaal had geklonken.

De eindstand is 41-81 voor Binnenland. Iets vertekend gezien de grote inzet van Cobra in de eerste helft en de soms mooie aanvallen van Cobra, maar zeker wel een verdiende overwinning.

Alle jongens een groot compliment voor de inzet en het vertoonde spel.

De punten : Yannick (4), Luka (2), Stan (14), Mano (11), Koen (2), Wouter (10), Raymond (12), Jeremiah (26)


Next Games
4-Consult/Binnenland VSE 1 tegen Loon Lions UIT
28-09-2019, 19:30uVertom/Binnenland Heren 1 tegen Warriors UIT
28-09-2019, 16:00u


Afval Loont Saldo
160
Standen & Uitslagen
Uitslagen Alles | Standen

Agenda.
Op dit moment geen items voor de agenda.

Ticket Center Dames 1.
Koop hier uw toegangskaart

Twitter.